www.theanimalrescuesite.com -zwierze tez czuje glod
...
Napisał(a)
Witam mija wlasnie 3 tydzien skd , wbrew wszystkiemu co czytam cwiczy mi sie rewelacyjnie bez ww , trafilem tez na wiele artow dotyczacych tego ze skd jest bardzo dobrym rozwiazaniem jesli chodzi o kulturystyke tylko nie kazdy moze ja stosowac bo samopoczucie nie pozwala , ze mna jest taka sprawa ze ponad rok bylem na tluszczach tak sie masowalem i tak sie wycinam moge powiedziec ze czuje sie na nich jak ryba w wodzie, teraz pytanie skoro czuje sie super a sila idzie w gore ladowac ww? wiem tez ze dobra opcja jest jeden posilek dobrej jakosci ww raz na tydzien powiedzmy 60 70 gram ww aby podbic hormony tarczycy co przyspieszy spalanie , palumbo zaleca wlasnie cos takiego, tkd mi sie nie widzi za czesto ww wiec pozostaje opcja albo pelne skd 12 tygodni do 16 albo raz na tydzien 70 gram ww w postaci jakiegos spaghetti , co radzicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
masz omowione produkty kilka postow wyzej
spobuj sam
my ocenimy podpowiemy nakierujemy
bedzie o czyms podobnym ciekawy artykul w kolejnym numerze Perfect Body - juz od 15 czerwca :)
spobuj sam
my ocenimy podpowiemy nakierujemy
bedzie o czyms podobnym ciekawy artykul w kolejnym numerze Perfect Body - juz od 15 czerwca :)
...
Napisał(a)
10 dni bez węgli, 2 dni ładowania.
ps możesz mi wytłumaczyć jaki jest sens wg ciebie stosowania tej diety?
Zmieniony przez - lewylife w dniu 2010-05-28 00:00:32
ps możesz mi wytłumaczyć jaki jest sens wg ciebie stosowania tej diety?
Zmieniony przez - lewylife w dniu 2010-05-28 00:00:32
Ból przemija, chwała jest wieczna!
...
Napisał(a)
jesli sila idzie do gory
i jestes zadowolony z wynikow jak i samopoczucia
osobiscie bym NIE zmianial !
i jestes zadowolony z wynikow jak i samopoczucia
osobiscie bym NIE zmianial !
...
Napisał(a)
a co do indywidualnego doboru diety do czlowieka - maly artykulik na ten temat w kolejnym Perfect Body 

...
Napisał(a)
ja na ketogenicznej bylem 3 lata. Caly czas cos z rodzaju delikatnej masy.
od jakiegos czasu robie tak, ze tylko w treningowe poranny posilek (jednoczesnie jest to posilek przed silownia bo cwicze rano) zawiera ok 100g wegli. 70-80 g platkow owsianych, troche drzemu
po silowni anabolic window bo bardzo dobrze mi wchodzi i nic wiecej wegla. No wiadomo tyle co z warzyw itd
w nietreningowe zero wegla. Dobrze sie czuje z tym
typ budowy endomorf
Zmieniony przez - maly mis84 w dniu 2010-05-28 12:18:32
od jakiegos czasu robie tak, ze tylko w treningowe poranny posilek (jednoczesnie jest to posilek przed silownia bo cwicze rano) zawiera ok 100g wegli. 70-80 g platkow owsianych, troche drzemu
po silowni anabolic window bo bardzo dobrze mi wchodzi i nic wiecej wegla. No wiadomo tyle co z warzyw itd
w nietreningowe zero wegla. Dobrze sie czuje z tym

typ budowy endomorf
Zmieniony przez - maly mis84 w dniu 2010-05-28 12:18:32
...
Napisał(a)
po pewnym czasie diety keto
nachodzi chec na wlaczenie niewielkich ilosci ww
to czesto sie dzieje !
nachodzi chec na wlaczenie niewielkich ilosci ww
to czesto sie dzieje !
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
sa osoby ktore moga dlugo dlugo
oczywiscie nie kazdy i z reguly nie super dlugo !
oczywiscie nie kazdy i z reguly nie super dlugo !
...
Napisał(a)
Biniu - a jaki ta dieta ma wplyw na zdrowie ? czy mozna na niej stale zyc ? ja np bedac na keto nie mam napadow wilczego glodu, nie zalewam sie woda, nie mam checi na slodycze i ogolnie wydaje mi sie ze lepiej sie odzywiam, z racji ze zamiast ryzu, makaronu daje po prostu warzywa, tylko jak jest z taka dieta w dlugim okresie czasu ? ww daje 3-4x w tyg przed treningami do 100g
www.bjj.bialystok.pl
Pozdr.
...
Napisał(a)
odpowiedz na to pytanie jest zlozona
zalezy glownie od 3 rzeczy
kaloryczosc ogolna
rodzaj uzytych tluszczow
rodaj uzywanych ww (choc to w zdecydowanej mniejszym stopniu)
...
zalezy glownie od 3 rzeczy
kaloryczosc ogolna
rodzaj uzytych tluszczow
rodaj uzywanych ww (choc to w zdecydowanej mniejszym stopniu)
...
...
Napisał(a)
kalorycznosc ogolna jest w sam raz, mysle ze w dni treningowe moze byc deficyt kaloryczny,
tluszcze : lniany, oliwa z oliwek, jajka, ser zolty
ww: owsiane
tluszcze : lniany, oliwa z oliwek, jajka, ser zolty
ww: owsiane
www.bjj.bialystok.pl
Pozdr.
Polecane artykuły