Witam mam pytanie odnosnie DS i CP . Chce zrobic cykl ale na samym DS sie nie oplaca wiec postanowilem dorzucic do tego jeszcze CP co o tym myslicie?? czy ot dobry pomysl laczenie tego?? POZDRAWIAM i prosze o pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Czemu nie. Dobry pomysł. Na mnie deca stack dobrze podziałał, więc może się niezawiedziesz. Deca Stack bierz przedtreningiem i ja bym to traktował jako dopalacz, a nie źródło kreatyny, a cp normalnie rano i po treningu.
...
Napisał(a)
Tak wiem wlasnie bo DS to jest na okres przedtreningowy bo myslalem jeszcze zeby z Crystal-C polaczyc ale z ty CP wygodniej. I wlasnie zamierzam tak jak mówisz ze rano CP przed treningiem DS i po treningu CP ciekawe jak to wyjdzie :P
...
Napisał(a)
cześć wal tak:
DT:rano CP przed treningiem deca
NT : rano deca w porze treningu CP
DT:rano CP przed treningiem deca
NT : rano deca w porze treningu CP

>Trening czyni mistrza<
Zabija nas to co najbardziej kochamy..
SFD Team
...
Napisał(a)
w NT dece Stack walic ?? przeciez to bez sensu hehe chcesz zebym w szkole kogos zabil xDxD
...
Napisał(a)
Możesz dawać na pobudzenie ale z drugiej strony nie wyjdzie cykl
A CP tanio wychodzi więc wal W DT rano CP przed treningiem Deca i
w NT rano CP i po południu CP
JAk będziesz brać tego deca to napisz na forumjak zadziała
Pzdr./

A CP tanio wychodzi więc wal W DT rano CP przed treningiem Deca i
w NT rano CP i po południu CP

JAk będziesz brać tego deca to napisz na forumjak zadziała

Pzdr./
>Trening czyni mistrza<
Zabija nas to co najbardziej kochamy..
SFD Team
...
Napisał(a)
Ja myslalem zeby zrobic tak w NT rano CP przed treningiem DS i po treningu CP a w NT rano CP i tyle :) No zobaczymy jak to pojdzie na tym ale mysle ze nie bede zawiedziony ale to tak dopiero od maja zamierzam zrobic ten cykl takze jeszcze troche czasu mam
...
Napisał(a)
Śmiało - cała kasa leci na pomoc dla schroniska dla zwierząt.
https://booking.com/s/67_6/f03173bf
...
Napisał(a)
No nie wiadomo ale to jest taki raczej dopalacz przed treningowy ale z CP mysle ze ciekawie bedzie hehe
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!