Czesc pisze do was z zapytaniem dawkowania suplementow. tzn mniej wiecej wiem jak tylko napewno sa ludzie na forum co jedli juz cos takiego i wiedza lepiej:) cell pump ok 300 g zostalo mi z ostatniego cyklu. no xplode 820. gainer size up , weglowodany. oczywiscie diete jakas tam jest staram sie trzymac bilans kaloryczny. mianowicie chodzilo mi o to czy np dt rano cell, przed i po treningu no xplode, wiadomo gainer i wegle uzupelniam sie. rano wegle na treningu zamiast zamej wody woda z weglami itp itd. za odpowiedzi wszystki wielkie dzieks. elo
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Za malo tego CP. Xploda nie ma sensu brac po treningu. Dokup mono jak masz kase i bierz DT rano mono, przed treningiem Xploda 1,5-2miarki po tren. CP. DNT rano mono 5g. pzdr
Feci, quod potui, faciant meliora potentes!
...
Napisał(a)
za dużo kreatyny wtedy będzie miał w DT, bez sensu, większość i tak się nie wchłonie. w DNT niech wrzuci to CP, a w treningowych porcja jest zbędna.
...
Napisał(a)
porcja cp natural 9g gdzie jest chyba 4g kreatyny rano codziennie
porcja staka kreatynowego tylko przed treningiem.
jak nie bedzie efektow w postaci wzrostu wagi to dokladamy porcje/ilosc gainera
a jeszcze lepiej sterowac zarciem tzn np wiecej ryzu jesc
porcja staka kreatynowego tylko przed treningiem.
jak nie bedzie efektow w postaci wzrostu wagi to dokladamy porcje/ilosc gainera
a jeszcze lepiej sterowac zarciem tzn np wiecej ryzu jesc
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!