...
Napisał(a)
PRZEZ JAKI CZAS DZIALA NOLVA?? BO BRALEM 5 DNI PO 2 TAB. (MUSIALEM) I KOKSY PRZESTALY NA MNIE DZIALAC. I NIE WIEM ILE TO POTRWA????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
NO BO NIE CZUJE TYLE SILY....HEHEHE I OGOLNIE SPADLO TROCHE ZE MNIE... AHA I SLYSZALEM ZE PO 8 TYGODNIOWYM CYKLU Z DECI I PROLO 36 TABSOW CLOMIDU TO ZA DUZO TO PRAWDA??????????
...
Napisał(a)
Clomid około 8 dni - okres półtrwania.
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
URIEL ALE 8 DNI... ALE JAK? 2 TYG PO OSTSTNIM STRZALE Z TESCIA I ILE GO WZIASC??
...
Napisał(a)
Nolvy sie nie bierze jak nie trzeba!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
...
Napisał(a)
e-lite napisalem ze musialem.... mialem problem z sutkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!
...
Napisał(a)
Okres półtrwania Clomidu to około 8 dni. Clomid bierzesz przez 21 dni.
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
A co jest nie tak z tą nolvą? Bo zastaniawiam się czy nie dołożyć jej do cyklu żeby ładnie wysuszyć sylwetkę? Mówię oczywiście o minimalnych dawkach...
mafia.doping.full-hardcore.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!