*DomiN*
...
Napisał(a)
mam bardzo powazne pytanie poniewaz od niego moze zalezec bardzo duzo ... mianowicie chcialbym sie dowiedziec czy branie deki (ewentualnie mety) moze wplynac na zycie i prace serca podczas wysilku fizycznego np. biegania na 4 km itd. BARDZO PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDZ ... Z GORY DZIEKI
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ogolnie dlugie zazywanie sterydow ma wplyw na serce, tak jak i na jego prace. Skutki zazywania to powiekszenie miesnia sercowego, wzrost cisnienia krwi i w wypadku obu tych srodkow, tez to ma miejsce.
A oco ci chodzi dokladniej?
A oco ci chodzi dokladniej?

...
Napisał(a)
chodzi mi o to czy jak przez 8 tygodni bede bral deke to czy moze dojsc do sytuacji kiedy np. bede biegl i nagle padne na boisku ... i nie wstane i czy wogule to moze prowadzic do zagrozen zycia ...
*DomiN*
...
Napisał(a)
Jezeli masz jakies kłopoty z sercem np: cierpisz na nadcisnienie, to ja osobiscie bym ci dece odradzał. Bieganie na 4km tez bym sobie odpuscił poniewaz cisnienie krwi podczas brania deci jest wysokie i mozesz dostac krwotoku z nosa(moze wystapic równierz bez przyczyny), uwazaj tez na ostre nazedzia, poniewaz jak sie skaleczysz to krew bedzie ci sie lala i slabo krzepla. A poza tym mozesz miec bóle głowy i moze wyskoczyc ci tradzik.
...
Napisał(a)
ok. dzieki bardzo !!!!! tylko chodzi mi o to tez zeby wiecie facet na w-fie sie nie skapowal, ze cos bralem
*DomiN*
...
Napisał(a)
jesli chodzi tylko o w-f to na pewno facet nic nie kapnie
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
DomiN PL - jesli maja sie nie kapnac ze przymierasz na masie to poco trenujesz na silce.
A tak w ogóle to cos mi sie twoj profil nie podoba chyba robisz nas w konia

A tak w ogóle to cos mi sie twoj profil nie podoba chyba robisz nas w konia

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!