Witam wszystkich. Otoz przegladalam tematy zwiazane z dieta 'dla posladkow' ale niestety dla siebie nic nie znalazlam i dlatego zdecydowalam sie na zalozenie nowego tematu. Mianowicie-mam odstajaca pupe, 'murzynska' jak to niektorzy mowia. Lecz ostatnio wydaje mi sie, ze pupa nieco stracila uroku. Wydaje mi sie ze jest bardziej plaska, lecz moze to tez moje zwidy, spowodowane obsesja :). Ale tak czy siak szukam diety, ktora wplynelaby na moja pupe powiekszajaco, uwypuklajaco. Cwicze codziennie wymachy nog w tyl w pozycji kleczacej lecz bez wyprostowanych rak-na 'polozonych' (3 rodzaje wymachow),polprzysiady z napieciem posladkow,napinam miesnie posladkow w 'wolnym czasie'. Stosuje balsam ujedrniajacy,kolagenowy.Peelingi 2 razy w tyg,masaz rekawica codziennie+goraco/zimny prysznic na koniec. Czytalam o odzywaniu wplywajacym na posladki,ale wszystko napisane jest ogolnikowo-'chcesz ladne posladki jedz owoce i warzywa,pij wode itp' to juz wiemy. Ale co moze wspomoc ich powiekszenie/uwypuklenie,aby jeszcze bardziej odstawaly? Slyszalam tez o tym aby stosowac diety wzbogacone szczegolnie w bialko. Mozna napisac 'jedz wszystko-urosną'
ale to chyba nie o to chodzi-chcemy zdrowej i jedrnej pupy :) A nie duzego,zflaczalego placka
Bede wdzieczna za kazda (p)odpowiedz! Pozdrawiam!
aha i jeszcze jedno,tak na boku:
http://img689.imageshack.us/img689/1307/wbwbabe1203046n.jpg
czy to jest 'swojska' pupa czy silikon? Szczerze baardzo mnie to zdziwilo,ze dziewczyna ma szczuplutkie nogi i az do tego stopnia wystajaca pupe! (Ale pupa jak marzenie, jakas dietke na to poprosze
) Fakt,ma moze obcasy itp. ale żeby pupa wystawała,az tak...?
Zmieniony przez - zoskara w dniu 2009-11-25 16:54:01

aha i jeszcze jedno,tak na boku:
http://img689.imageshack.us/img689/1307/wbwbabe1203046n.jpg
czy to jest 'swojska' pupa czy silikon? Szczerze baardzo mnie to zdziwilo,ze dziewczyna ma szczuplutkie nogi i az do tego stopnia wystajaca pupe! (Ale pupa jak marzenie, jakas dietke na to poprosze

Zmieniony przez - zoskara w dniu 2009-11-25 16:54:01