WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Czy to wystarczy na pierwszy kontakt z suplami??

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2494

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 66 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2868
Witam. Chciałbym się od was dowiedzieć czy zestaw który zamierzam kupić jest dobry na pierwszy kontakt z suplementami... Pisze z konta syna, a tutaj coś o mnie...

Staż: 4lata
wzrost: 179
waga:92
bf: 13%
WYMIARY
biceps: 45,5
klatka: 122
pas: 82

Do tej pory ćwiczyłem na sucho (bez żadnych supli, ożywek i diety)
Diety nie mam ponieważ pracuje na 3 zmiany (jem intuicyjnie i dosyć sporo)

Mam zamiar zakupić:
GainBolic6000 4kg.
Carbo 4kg.
Creatine Mega Caps 1250 (300cap.)
Tourine Mega Caps (150cap.)
BCAA Mega Caps (300cap.)
Gold Omega-3 (3x 60tab)

Czy to będzie dobre na pierwszy raz?? Zastanawiałem się czy do tego nie dokupić Nitrobolon II ale nie wiem czy nie będzie tego za dużo jak na pierwszy raz... Co radzicie?

<-- Z deszczu pod rynnę, ze szkoły na siłownie. -->

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2136 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 11778
co to jest
możesz kupić śmiało jeszcze nitrobolon II jak chcesz nie widze żadnych przeszkód
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 245 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2803
Możesz stasz 4lataNie ma przeciwskazan
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 66 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2868
Tylko że to jest pierwszy kontakt z suplami i odżywkami... nigdy nic nie brałem żadnych koksów ani nawet mono :P Ale Jeżeli mówicie że można to zakupię... do takiego cykliku dwie puchy 500g starcza??

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2136 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 11778
kreatyn dziennie 10gr w DT i DNT po dwie porcje 5gr dziennie
Cykl powinien trwać 5-8tyg. po tym przerwa tyle samo ile trwał cykl
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 245 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2803
Czyli tak dieta musi byc bo suple bez diety...beda slabe efektyJak to twoj pierwszy cykl to moze bedzie pepsza kreatyna mono
...
Napisał(a)
Początkujący
Dzięki panowie... A co do mojego syna, ćwiczy 3-4 miesiące i uparł się że on też chce Carbo... Zastanawiam się czy nie kupić mu Carbo i
Gain Bolica... Ostatnio sprzedał koledze jakiś zestaw, lecz teraz po namyśle chce wziąć jakieś odżywki... I czy nie zaszkodzi mu takie Carbo i Gainer??

...
Napisał(a)
Początkujący
NIE zaszkodzi gainer to jedzenie w proszkuNiech ulorzy sobie diete i cwiczy a jak beda braki w diecie to gainera po 6-8 miesiecy treningu to kreta
...
Napisał(a)
Początkujący
No akurat on dietę ma... ja nie mam czasu na to więc nie mam... On dlatego mówił o tym bo mówi że ma jakieś braki w diecie... A co do kreatyny to i tak narazie nie będzie brał... Niech bierze przykład ze mnie :P

Jeszcze raz dzięki chłopaki...

...
Napisał(a)
Początkujący
To niech sobie kupi gainerka z vitalmaxu jest dobry i taniJa kupiłem 10kg za 218zł i jestem zadowolony waga idzie
...
Napisał(a)
Początkujący
A GainBolic nie jest dobry?? A to i tak będzie jego pierwszy gainer.
On powiedział że chce Carbo i GB więc nie będę się z nim sprzeczał o parę groszy :P A na produkty z Olimpu mam 30% zniżki bo kumpel sprzedaje i mam u niego taki lekki upust :P pzdr

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

horse power+mono

Następny temat

naNoX9 vs naNO Vapor?

electro
Polecane artykuły