Krążę po orbicie niczym hiv po prostytutkach :)
...
Napisał(a)
elegancko koleżanko , ładny progres tylko tak 3maj , efka już może lecieć .Ile masz wzrostu?
...
Napisał(a)
Kalorii trochę mało masz , jaki rozkład makro w diecie? Jakie treningi ? Jak często? Robiłaś diet breaki podczas redukcji?
...
Napisał(a)
Mało bo nie szło,więc zredukowałysmy o kolejne 100kcl, ogólnie dieta rozpisana przez dietetyczkę, cheat meal raz w tygodniu. Nie mam pojecia ile makro itp?
Wody teraz pije ile wlezie i nie chce mi sie jeść przez to cięzko mi dobijac do tych kalorii
Mało robie aerobów bo nie przepadam :P
Trenuje od 3 do 5 razy w tyg od 10 miechów bez wyjątków plus rower basen spacery po 10km ale tego nie wliczam jakos szczegolnie
Wody teraz pije ile wlezie i nie chce mi sie jeść przez to cięzko mi dobijac do tych kalorii
Mało robie aerobów bo nie przepadam :P
Trenuje od 3 do 5 razy w tyg od 10 miechów bez wyjątków plus rower basen spacery po 10km ale tego nie wliczam jakos szczegolnie
...
Napisał(a)
teraz właczyłam cardio sumiennie
Czyli moj plan treningowy wyglada tak
ok 3 razy w tyg najpierw cardio godzina zajęcia fotness plus pozniej ok godzina na wolnych cięzarach i machinach :P
4 i 5 trening to rower ok 30-35 km w niełatwym terenie
Czyli moj plan treningowy wyglada tak
ok 3 razy w tyg najpierw cardio godzina zajęcia fotness plus pozniej ok godzina na wolnych cięzarach i machinach :P
4 i 5 trening to rower ok 30-35 km w niełatwym terenie
...
Napisał(a)
1
...
Napisał(a)
Cheaty są absolutnie zbędne,i powodują bałagan w diecie , jednym cheatem można zje*** caly tygodniowy progres... diet breaki były robione?Dział odżywianie się kłania.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!