Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
151
panowie doradźcie ... nie planowałem teraz cyklu ale została urażona moja duma wojownika ;/ ;D i k***a lece z motyka na słońce :p co lepiej suste i deke tak na sofcie deke 7ed suste 6ed potem może 5ed czy suste i propa a potem propa zmienic na coś ??
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
480
Sport i power na jakiej podstawie sadzicie ze firma d...pa??Tak piszecie zeby tylko zablysnąc czy macie jakies doswiadczenie z rotexem??Chlopaki piszą i chwalą bo mieli z tym stycznosc a Wy????Bo mnie akurat interesują konkretne opinie
Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1405
Skończcie już ten farmazon wciskać i zróbcie coś wreszcie pożądanego ( ale wiadomo gówniana firma gówniany produkt ) zamiast wypuszczać ciągle syf pod inną nazwą z tym samym gównem w środku
Szacuny
1
Napisanych postów
366
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
10244
Znajomi z siłowni biją wszyscy zadowoleni, koleżka dece z teściem 7 tyg musiał dołożyć teścia bo zblokowało troszkę, drugi propa z jakaś inną metą też zadowolony. Od znajomych nie słyszałem jeszcze nic złego jedynie tyle co na forum czytam ale to wiadomo wypowiadają się osoby w większości przypadków co nie widziały nawet tego na oczy..