Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
46
Czesc. Mam za soba jeden 6-tygodniowy cykl z mono. Chcialbym zaczac nastepny, ale mam dopiero 2 tygodnie przerwy po ostatnim. I teraz mam do was pytanie, czy po 2 tygodniowej przerwie moge robic kolejny cykl? Inaczej po prostu nie zdazylbym bo wyjezdzam.
Jesli moge zaczac 2 cykl to czy mam nic nie zmieniac, a jesli nie moge po 2 tygodniach przerwy, to dlaczego i co mi grozi jesi go zrobie? Z gory dzieki za odp. Pozdro
Szacuny
5
Napisanych postów
878
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
36744
A rusz troche głową. Forum jest od tego żeby czytać i znajdować odpowiedzi na swoje pytania a nie po to żeby zakładać co chwile nowy temat z pytanie powtarzającym sie milion razy tylko dlatego że komuś sie nie chce wysilić i użyć wyszukiwarki. Ode mnie to by było na tyle.
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
46
Ok, dzieki. Jesli moge jeszcze spytac, to po tych 2 tygodniach przerwy moge bracx teraz dziennie 5g, bo ttuaj https://www.sfd.pl/temat181016/ Damix pisze ze tak mozna brac kreatyne przez kilka miesiecy, to po 6 tygodniach kiedy bralem 10g i 2 przerwy moge tak brac?
Szacuny
137
Napisanych postów
22600
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
112308
jeżeli robisz tradycyjny cykl (6-8 tyg.), to przerwa powinna wynosic ok. 6-8 tyg., ponieważ po tym czasie poziom kreatyny w organizmie wraca do tego sprzed cyklu
kreatynę można brać roownież w sooplementacji stałej - 0,03g/kg masy ciała dziennie po wysyceniu