Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
5
Napisanych postów
546
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8791
"na 2 tyg cyklu ci to wystarczy. Co najmniej 5 razy więcej towaru"
No to liczymy 5*50tab 10mg =250tab10mg
5*5 testosteron"25zastrzyków
Jesli proponujesz na pierwszy cykl 5razy wiekszy (co najmniej)to gratuluje ci wiedzy.Mimo to dzieki za odpowiedz!
Wezmę chyba 10zastrzyków prolo i te 50tab i do tego jakies białko.
Szacuny
31
Napisanych postów
2562
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
33896
Bo jestem zdania ze czy pierwszy czy nie, aby były wyniki trzeba przy***ać. Zobacz sobie jakie cykle na zagranicznych forach biją. A potem wszyscy sie dziwią ze na zachodzie ludzie są dużo więksi.
A jak wiesz co będziesz brał to po co sie tutaj pytasz ? Potrzebujesz aprobaty czy jak ?
To masz enana na 10 dni i winko na 10 dni.
Powodzenia
Zmieniony przez - pysio12345 w dniu 2008-05-17 12:04:56
Szacuny
10
Napisanych postów
436
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8779
Mam podobna wage, wzrost i przy 250mg/e3d enana (CIDO) bez rewelacji. Poczulem moc dopiero przy 1/5amp cido/e3d , dokup testa i zrob dobry cykl albo sobie odpusc bo 10prolo to smiech
Szacuny
5
Napisanych postów
546
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8791
Dobra dzięki panowie!Mam zamiar wziasc w koncu 10 cidotestonu i 100tab winka do tego!Napisze jakie efekty miałem itd.tylko nie piszcie mi teraz ze nic nie urosniesz itp.każdy ma inny organizm i kazdemu inaczej wchodzi mysle ze na pierwszy cykl jest dobrze.
Szacuny
5
Napisanych postów
546
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8791
No musze powiedziec ze juz po tygodniu czuje efekty...przytyłem 2kg oczywiscie połowa to pewnie woda:)ale jak narazie jest dobrze zamiast cido wziąłem iranski!