...
Napisał(a)
Chlopie, jakie 21 dni? Jakie mozesz miec po takim czasie przyrosty? Tu rocznik 85.
Powiedz nam cos o wyzszosci nolvy nad clomidem jako odblokiem.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2011-01-25 18:56:20
Powiedz nam cos o wyzszosci nolvy nad clomidem jako odblokiem.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2011-01-25 18:56:20
...
Napisał(a)
Kolego przeczytasz zaraz że od razu powinieneś walnąć sobie metę + omkę + trena. Ale miej dystans do poj*bów.
Najpierw sprawdź jak na to reagujesz. Jak będzie dobrze odczekaj długość cyklu i wal kolejny nieco mocniejszy:) Sam się zorientujesz co najlepiej Ci służy i w jakiej dawce.
Zakładam że nie chcesz zrobić z siebie Pudziana.
Najpierw sprawdź jak na to reagujesz. Jak będzie dobrze odczekaj długość cyklu i wal kolejny nieco mocniejszy:) Sam się zorientujesz co najlepiej Ci służy i w jakiej dawce.
Zakładam że nie chcesz zrobić z siebie Pudziana.
...
Napisał(a)
Nawet jesli chce sie zobaczyc jak na niego dzialaja SAA to sie bierze przykladowo propa 50mg e2d, ale minimum 6 tygodni, zeby byl jakis trwaly przyrost.
Co z ta nolva jako odblok? Clomid zly wedlug ciebie?
Ani omy ani trenu nikt tu nie proponuje nikomu w pierwszym/pierwszych cyklach. Wrecz przeciwnie, pierwszy cykl jeden srodek, ewentualnie srodek bardziej androgenny plus bardziej anaboliczny.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2011-01-25 19:02:13
Co z ta nolva jako odblok? Clomid zly wedlug ciebie?
Ani omy ani trenu nikt tu nie proponuje nikomu w pierwszym/pierwszych cyklach. Wrecz przeciwnie, pierwszy cykl jeden srodek, ewentualnie srodek bardziej androgenny plus bardziej anaboliczny.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2011-01-25 19:02:13
...
Napisał(a)
W Olbrzymim uproszczeniu Clomid to estrogen. Przyjmując clomid zwiększasz gwałtownie w organiźmie poziom estrogenów zmuszając nijako jajka do produkcji testosteronu, szkopuł w tym że wysoki poziom estrogenów przez jakiś czas utrzymuje się w organiźmie. Nolva to antyestrogen, unieszkodliwia obecny w organiźmie estrogen bez potrzeby jego dodawania sobie. Oficjalnie jest to lek na raka sutka u mężczyzn.
Jeszcze lepszym rozwiązaniem jest inhibitor aromatazy (Arimidex) ale to już kosztuje kilkaset złotych i wskazane jest przy najsilniejszych androgenach.
Jeszcze lepszym rozwiązaniem jest inhibitor aromatazy (Arimidex) ale to już kosztuje kilkaset złotych i wskazane jest przy najsilniejszych androgenach.
...
Napisał(a)
Panowie zamiast mi podpowiedzieć to sie kłucicie
Z tego co wiem nolvadexu jest potrzebny awaryjnie jak by dojce zaczeły rosnąć a nie na odblok na odblok dobry i sprawdzony jest clomid i bez kucia to co wy mi piszecie ze mam go wywalic

...
Napisał(a)
Hmmm.
Bede wkońcu miał jutro cos takiego 2 opakowania testosteronum prolongatum jelfa mam miec w tym w sumie 10 ampułem 100mg w jednej czyli 1000 w sumie to jak to bic raz w tyg ampułke prze 8 tyg?
Bede wkońcu miał jutro cos takiego 2 opakowania testosteronum prolongatum jelfa mam miec w tym w sumie 10 ampułem 100mg w jednej czyli 1000 w sumie to jak to bic raz w tyg ampułke prze 8 tyg?
...
Napisał(a)
Samegnaty ban za brak kultury i całokształt głupoty
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2011-01-25 20:02:16
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2011-01-25 20:02:16
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!