...
Napisał(a)
200mg e4/e5d prolki minimum przez minimum 8 tygodni, a najlepiej 10-12. Najpierw e5d, potem zwiekszasz na e4d jak bedzie potrzeba.
...
Napisał(a)
Tylko juz zamowione i nie bardzo moge odmowic ani odsprzedac a nie bedzie mi to gniło
A więć mysle nad czymś takim
1 Tydzień Poniedziałek Deca 2ml/200mg Sroda 1ml/100mg prola Piątek 1ml/100mg prol I tak narazie przez 5 tyg zobacze jak to bedzie wyglądało jak do dupy to dokupie jeszcze na 3 tyg i bedzie w sumie 8
Następnie odblok. Jak na ten cykl 5 tyg 24tabsy 50mg starczą??
A jak bede robił ten 8 tyg to sie dokupi jeszcze listek

A więć mysle nad czymś takim
1 Tydzień Poniedziałek Deca 2ml/200mg Sroda 1ml/100mg prola Piątek 1ml/100mg prol I tak narazie przez 5 tyg zobacze jak to bedzie wyglądało jak do dupy to dokupie jeszcze na 3 tyg i bedzie w sumie 8
Następnie odblok. Jak na ten cykl 5 tyg 24tabsy 50mg starczą??
A jak bede robił ten 8 tyg to sie dokupi jeszcze listek

...
Napisał(a)
skoro juz się zdecydowałeś to po co się radzisz,podpowiadaliśmy dobrze reszta zależy od ciebie ale za kilka tyg bedzie temat o bloku

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
albo ze deca+tesc nie dziala i pala nie staje 

"...co cie nie wzmocni to z pewnością zabije..."
...
Napisał(a)
Nie no deca dick dlaczego ma wystąpic mam do tego tescia to nie powinno a tego clomidu starczy oczywiscie na ten 5 tyg cykl?
...
Napisał(a)
Lodzianin czyli to co pisał samegnaty to nieprawda? W necie piszą o tych środkach to samo. Powiedz bo sam już nie wiem jak to jest z tym clomidem i nolvadexem? Co na odblok? Piszą że clomid trwale uszkadza wzrok.
Najlepszym trenerem jest ból, ale ma mało uczniów
...
Napisał(a)
No i nie doczekaliśmy się odpowiedzi eksperta...
...
Napisał(a)
jeśli chodzi o odblok to fakt część osób odblok robi na nolvie,to już każdego wola.Chodziło mi o jego inne podpowiedzi cykl nie powinien trwać dłużej niż 21 dni-skąd on to wziął nawet na kretce nie zdąży zrobić cyklu w 3 tyg.Następne załatw sobie nolve lub tamo-a to nie to samo
Następne dece bierz z vinstrolem nie będziesz nalany-a to nie zależy od diety? bierz propa a pomiędzy propem vinko-a jak weźmie razem to się zważy czy organizm odrzuci.I ogólnie za poj..bów .Myślę że czytelnie wytłumaczyłem ocb.P.S. na samej nolvie odblok bym robił jak bym nie miał dojścia do hcg i clomu,ja odblok lecę zawsze kompleksowy hcg clom i tamo,ostatnio dołożyłem na czas hcg i tydzień po nim ari.
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2011-01-26 06:44:53

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2011-01-26 06:44:53
...
Napisał(a)
Panie ekspert, poprawna forma to winstrol hehehe:) a on chyba pisał że PIERWSZY cykl nie powinien trwać dłużej niż 21 dni. Wiadomo że na długich estrach działamy dłużej 6-8 tygodni to minimum.
...
Napisał(a)
i po to się zalogowałeś aby to oświadczyć?.Na tamtym nicku masz bana,pisz kulturalnie i bez złośliwości.
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2011-01-26 11:24:29
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2011-01-26 11:24:29
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!