Moj kmpel jest chory na cukrzyce a wlasnie zaczol kuracje oma+meta, zazywa oczywiscie insuline. Czy ta insulina bedzie miala wpalyw na lepsze przyrosty masy??
...
Napisał(a)
Witam!!
Moj kmpel jest chory na cukrzyce a wlasnie zaczol kuracje oma+meta, zazywa oczywiscie insuline. Czy ta insulina bedzie miala wpalyw na lepsze przyrosty masy??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
myśle że nie bo insa w jego przypadku tylko wyrównje jego naturalny poziom..chyba zeby dołozył dawke o wartości anabolicznej dla niego...ale to raczej zbyt niebezpieczne...
Jeżeli wsadze Ci f***a w dupe,to Ty masz f***a w dupie i ja mam f***a w dupie,ale to nie to samo
...
Napisał(a)
nie wydaje mi sie, poniewaz jak napisal troll16 jemu potrzebna jest do wyrownania odpowiedniego poziomu w organizmie
...
Napisał(a)
Koksy zwiększają zapotrzebowanie na insuline.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
Zależy od dawek koksu. Zależy od podatności. A najprościej to wziąć glukometr w rekę, policzyć cukier i wnieść poprawki co do ilości jednostek insy.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
aha... No a co do skutkow ubocznych to jakie one moga byc jezeli osoba chora na cukrzyce przyjmuje sterydy??
...
Napisał(a)
za dużo kombinowania...jak kolega nie podniesie jednostek insy to efekt poprostu będzie słabszy...a tak wogóle to też se dobrał specyfiki..oma 

Jeżeli wsadze Ci f***a w dupe,to Ty masz f***a w dupie i ja mam f***a w dupie,ale to nie to samo
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!