Chcialbym sobie kupic H&B ale nie wiem czy to pomoze bo mam sredniawe sadelko i czy to pomoze w jego spaleniu i przerobieniu sie na miesnie . Mam 17 lat nie bralem nic wczesniej i czy H&B moze byc na poczatek ?? Robie ABS i skacze na skakance i bede biegal jak snieg stopnieje no i silownia. Chcialem od kumpla kupic to H&B ale on ma w tabletkach i te tablety sa troche duze i mi przez gardlo nie przejda , ma ktos linka do H&B w proszku a ktore lepsze proszek czy tablety ? Kumpel mi chce sprzedac 90 tebletek za 30zl to sie pyli chyba nie ?!
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1 nie pomoze w spaleniu tluszczu niestety
hmb nie dziala jako spalacz
2 jesli chcesz stracic tluszcz to dorzuc aktywnosc fizyczna i ogranicz kalorie w diecie, a juz praktycznie zupelnie wegle proste
hmb nie dziala jako spalacz
2 jesli chcesz stracic tluszcz to dorzuc aktywnosc fizyczna i ogranicz kalorie w diecie, a juz praktycznie zupelnie wegle proste
Śmiało - cała kasa leci na pomoc dla schroniska dla zwierząt.
https://booking.com/s/67_6/f03173bf
...
Napisał(a)
poza tym suplement nazywa sie HMB
i jest wyszukiwarka forumowa by szukac takich informacji

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!