Szacuny
0
Napisanych postów
125
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
647
sory za archeologa he he ....ja polecam, dobre nawodnienie fajny trening, mięsnie sie robią twarde, chyba więcej siły i zapału..dla mnie bardzo dobry za ta cene polecam
Trenuj ponad ból...śmierć będzie Twoim jedynym ukojeniem !!
Szacuny
3
Napisanych postów
133
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
19432
a gdzie jest napisane, że to ma się rozpuszczać ? :) co prawda próbowałem to rozpuścić i rzeczywiście tragedia, a smak....jakbym pił wodę z mydłem (myślałem , że zwymiotuje). Do tej pory nic mnie smakowo nie ruszało a u taka niespodzianka...Jestem po pierwszej porcji i na cyklu kreatynowym (xpand e + tcm olimpu ) i z ciekawością oczekuję wyników takiego połączenia...
Szacuny
3
Napisanych postów
133
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
19432
no cóż....rozpuszczonego pić się raczej nie da :( chyba najlepszy sposób to jeść suche i zapijać wodą - wówczas ma się wrażenie, że spożywa się sól.... Co do efektów to wypowiem się po kilku dniach
Szacuny
5
Napisanych postów
619
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
27826
zjadlem prawie polowę puchy i moge powiedzieć ze okablowanie sie poprawiło, siła i wytrzymałość także(rozpuszczalność zerowa dlatego tez wsypuję proch do buzi i zapijam wodą i jakoś wchodzi nie odczuwam żadncyh dolegliwości) niedługo dołączam storma i mam nadzieje ze bedzie kozacko