Kajtek
...
Napisał(a)
Od niedawna interesuje sie tym sportem glownie chodzi mi oto zeby wszystko bylo ladnie widac a nie zeby przybrac na masie napiszcie jak mam sie odzywiac cwiczyc i jakies porady z gory wielkie THX :)
Kajtek
Kajtek
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
zeby fajnie wygladac to najlepiej kup ciuchy big stara :/
a na serio to mozesz zaczac od czytania Atlasu Cwiczen i FAQ Si2uiel'a ktory to FAQ znajdziesz w dziale doping
Aha wspominalem juz o wyszukiwarce ?
a na serio to mozesz zaczac od czytania Atlasu Cwiczen i FAQ Si2uiel'a ktory to FAQ znajdziesz w dziale doping
Aha wspominalem juz o wyszukiwarce ?
...
Napisał(a)
PRZED TOBA MORZE INFORMACJI BRAC GARSCIAMI EKSPERYMENTOWAC, ORAZ PYTAC TROCHE BARDZIEJ DOKLADNIE
Fakty, nie mity

Fakty, nie mity
...
Napisał(a)
dokladniej ?? chcem zeby bylo widac bica klate brzuch itd ale bez przybrania na masie bez zadnych dopingow :)
Kajtek
Kajtek
...
Napisał(a)
NO JEST MOZE TROCHE DOKLADNIEJ CHOC NIE O TO MI CHODZILO, ALE COZ.
SADZE ZE SKORO NIE CHCESZ PRZYBRAC NA MASIE, TO TWOJ PROBLEM LEZY W OTLUSZCZENIU (NAWET NIEWIELKIM) ??
Fakty, nie mity
SADZE ZE SKORO NIE CHCESZ PRZYBRAC NA MASIE, TO TWOJ PROBLEM LEZY W OTLUSZCZENIU (NAWET NIEWIELKIM) ??
Fakty, nie mity
...
Napisał(a)
Cześc . Ja na poczatku swoiej kariery kulturystycznej tez miałem taki problem na poczatek zakupiłem sobie białko hi tec protein 90 a do tego zakupiłem Super fat burner żeby nie przybrać sadełka , do tego ułozyłem sobie diete i trening na siłowni i dzisiaj jestem zadowolony i to bardzo . Też nie chciałem przybrać za duzo masy tzn myslałem o przybyciu masy ale oczywiście beztłuszczowej tylko mięśniowej
mały
mały
...
Napisał(a)
wielkie thx narazie dupa z tego bo mam gips na nodze :( lipa ja gram w noge :)
Kajtek
Kajtek
...
Napisał(a)
po pierwsze aby fajnie wygladac musisz miec troche masy ktora mozesz spalic aby ci szlo w miesnie bo niema sensu spalac miesni jezeli jestes chudy.ja osobiscie sam sobie wymyslilem tkzw. diete i trening . odnosnie masy zaczolem jest stopniowo coraz wiecej ale jak juz niemoglem pilem mleczko w proszku (takie jak pija niemowlaki) tylko nie za duzo bo moze ci sie niespodzianka pokazac :) najlepsze wedlug mnie po odzywkach sa zarelka dla malych dzieci np. jakies zupki mleczka bobofruty i te sprawy.jak juz bedziesz mial tkanke tluszczowa z ktorej bedziesz mogl zrobic miesnie aby fajnie wygladac za cznij sobie robic pompki 3 razy w tygodniu (rozgrzewke kilka seri ale w ostatniej wyciskaj az do bolu wtedy fajnie wchodzi) pompki sa jednymi z najlepszych cwiczen dla osob ktore niemaja sprzetu do cwiczen rob brzuszki i pompki , powinienes wprowadzic wiecej ruchu ale nie tylko pilka nozna plywaj graj w kosza np. jak masz dzialke pokop kilka dolow poromb drzewa wedlub mnie takie cos jest najlepsze pozyteczne z przyjemnym bo bedziesz fajnie wygladal
Lipa
Lipa
Polecane artykuły