Szacuny
16
Napisanych postów
2106
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
39511
Miałem dzisiaj zacząć meso (stara wersja), niestety po otwarciu okazało się, że proch się zbrylił. I to zbrylił się w jakiś dziwny sposób, bo nie jest całkiem twardy, tylko taki jakby gumowy - więc nie da rady tego skruszyć, zetrzeć, pokroić więc ćpania nie będzie niestety
I teraz prośba - co jest aktualnie porównywalne na rynku?
Szacuny
16
Napisanych postów
2106
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
39511
Dostałem kilka pw z pytaniem, czy nie chcę sprzedać tego zbrylonego meso. Nie, dzięki Panowie - okazało się, że coś tam można z niego wyskrobać, powycinać i takie małe kawałki rozpuszczają się całkiem przyzwoicie. Na razie pół miarki robi mnie konkretnie, więc w takim tempie będę to miał na dwa albo i trzy cykle
Szacuny
16
Napisanych postów
2106
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
39511
Jakoś udało mi się wykroić bryłę mniej więcej wielkości miarki, wrzuciłem to do shakera, to rozpuściła się może 1/3 tego - mieszałem dosyć długo, w sporej ilości wody. Ale myślę, że swoje zrobiło, bo na treningu byłem po prostu nieśmiertelny
więc pewnie kupię coś oparte na geranium, teraz tylko kwestia - co wybrać?
Szacuny
16
Napisanych postów
2106
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
39511
1 M.R. - brałem to pod uwagę pośród kilku innych. Zgaduję, że wszyscy brali proch? Czy w kapsach może być róznica? Bo z różnych względów kapsy pasowałyby mi bardziej.
a co z Meso, jednak nie bedziesz brał?
Raczej nie. Jutro jeszcze spróbuję coś tam z niego wydłubać, ale słabo to widzę.
Zmieniony przez - RemyLogan w dniu 2011-01-15 20:46:38