Mam 2 pytania. Za jakiś czas kończę pierwszy cykl kreatynowy biore kreatyne trec z tauryną i dextrozą. Gdy to już mi się skończy to co polecacie brać Gainera, HMB czy co innego??? a po drugie czy odrazu po cyklu kreatynowym mogę brać co innego czy muszę jakiś czas odczekać??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Suplementacja HMB aby przyniosła efekty musi być raczej długa a do najtańszych nie należy. Możesz kupić gainera jeśli potrzebujesz uzupełnić dietę, tauryny nie musisz odstawiać jeśli nie chcesz. Przerwę na pewno musisz zrobić od keatyny, no ale o tym raczej wiesz. Ja na twoim miejscu odczekałbym parę tygodni i pojechał następny cykl na krecie o ile fundusze by pozwoliły.
Pochlebcy są podobni do przyjaciół tak jak wilki do psów
...
Napisał(a)
a jaki masz cel
hmb będzie ciężko spełnić jakikolwiek /ale mniejsza z tym/
gainera możesz brać jeśli wymaga tego dieta

hmb będzie ciężko spełnić jakikolwiek /ale mniejsza z tym/
gainera możesz brać jeśli wymaga tego dieta
...
Napisał(a)
cel: podtrzymanie efektów kreatyny i jeszcze zwiększenie masy za cene w miare średnią tzn coś do 100 zł troszke powyzej...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!