Szacuny
139
Napisanych postów
18684
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
117415
"w tym co zrobiłem chopdziło mi o udowodnienie tego, że nie można wrzucac kalorii w organizm bez ograniczenia, każdy ma swoje indywidualne zapotrzebowanie kaloryczne i jeżeli je przekroczy to musi waga wzrosnąć "
Szacuny
1
Napisanych postów
47
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
293
kermit odpdowiadam: był to już drugi cykl hst, pierwszy był na niskoww - efekty były zadowolające, drugi cykl był na ckd i efkty były równiez ok, nie powalające, w końcu byłem na redukcji, ale np w klatce 2 cm do przodu, a w pasie 2 cm w dół
Szacuny
1
Napisanych postów
47
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
293
spróbuj pokombinować z tuńczykiem, jak dodasz do niego łyżke majonezu to całkowicie zmienia smak, tak samo z musztrd a, łyżeczka i od razu inny smak
dobre są tez sałatki z tuńczykiem, np z jajkiem i majonezem , możmna też dodać troche kukurydzy
można wrzucić na sniadanko jakieś kiełbaski (same białko i tłuszcz), ser biały z dodatkami
Szacuny
52
Napisanych postów
4559
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
42829
z sogami tutaj nic nie mozesz zrobić mozesz je jedynie mieć, to nie is
a sprawdzić mozesz najeżdżając kursorem na podpis w prawym dolnym rogu twojej wypowiedzi "oceń wypowiedź"
ale wiesz mi chodzi o to, ze na sniadanie jadam właściwie tylko jajka, a tuńczyka na kolacje, dlatego szukam jekiejś alternatyw dla jejek po powoli mi sie juz nudzą, faktycznie chyba sie bede mysiał przeżucić na kiełbaski