...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
fajnie ze macie wiedze i się nią tak sprytnie wymieniacie ;) a znajdzie sie ktoś kto powie mi jak to połączyć ze soba i stosować ?
...
Napisał(a)
Carmen
w DT
10g cp rano
20g nitro przed treningiem
W DNT
10g cp rano lub w porze treningu
nowy skladem sie kieruj a nie nazwa jak na allegro spotkasz meta anabolon to kupisz bo w nazwie ma "meta"?
Zmieniony przez - mombas w dniu 2008-07-25 11:39:37
w DT
10g cp rano
20g nitro przed treningiem
W DNT
10g cp rano lub w porze treningu
nowy skladem sie kieruj a nie nazwa jak na allegro spotkasz meta anabolon to kupisz bo w nazwie ma "meta"?

Zmieniony przez - mombas w dniu 2008-07-25 11:39:37
...
Napisał(a)
nie musisz juz nic brac po treningu tyle kreatyny na dzien wystarczy
...
Napisał(a)
nOwYs -> Twoj nick mowi sam za siebie, uciekaj czytac o tych suplementach
Sky is the limit!
http://www.sfd.pl/Indywidualne_Sporty_Ogólnorozwojowe-f101.html zapraszam
...
Napisał(a)
a mutant mass to idzie masa jak mutanta, juz nie wspomne co sie dzieje po monsterze...
"Cell Pump to srodek ktory pompuje miesnie ale zawiera takze jablczan kreatyny i idzie na sile a nitrobolon II to to samo tylko ze nie idzie na sile tylko na sama pompe :)"
rozumiem ze nitro II nie zawiera kreatyny (w skladzie Twoj Jablczan Kreatyny , Ester Kreatyny) a CP nie idzie na mase tak? ja Ci nie bronie wierzyc w Twoje herezje ale jak zaczynasz komus co tlumaczyc to rece opadaja, wiec daruj sobie bo jeszcze ktos uwierzy.
"Cell Pump to srodek ktory pompuje miesnie ale zawiera takze jablczan kreatyny i idzie na sile a nitrobolon II to to samo tylko ze nie idzie na sile tylko na sama pompe :)"
rozumiem ze nitro II nie zawiera kreatyny (w skladzie Twoj Jablczan Kreatyny , Ester Kreatyny) a CP nie idzie na mase tak? ja Ci nie bronie wierzyc w Twoje herezje ale jak zaczynasz komus co tlumaczyc to rece opadaja, wiec daruj sobie bo jeszcze ktos uwierzy.
Sky is the limit!
http://www.sfd.pl/Indywidualne_Sporty_Ogólnorozwojowe-f101.html zapraszam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!