Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

CZy to jest dobry pomysl >>??

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3340

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 69
CZEsc mam 19 lat chcialbym od wrzesnia zaczac cykl metki 12321 a potem go pociagnac na krecie na odblokowanie clomid 1tydz 2tabsy drugi po jednej
Niewiem tylko czy to dobry pomysl czy to nieza malo mety Chce pokreslic ze niezalezy mi na tym zeby sie zrobic wielka swinia wazaca 90 kg chce tylko ruszyc swoja mase a potem bede lecial na suplach
moja waga to 65 kg a staz to hmm cwiczylem 1.5 roku regularnie potem przerwa i znowu 3 miechy tearaz mam przerwe juz 5 miech
Zgory dziekuje za odpowiedzi Pozdrawiam
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
niewiem teraz co bedzie lepsze nolva czy clomid na odbloku Mialem miec clomid ale nolva tez bedzie potrzebna w razie gino to po co kupowac jeszcze clomid ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MarcelQ Instruktor SFD
Ekspert
Szacuny 418 Napisanych postów 20242 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 171137
"hce pokreslic ze niezalezy mi na tym zeby sie zrobic wielka swinia wazaca 90 kg" świnia ważąca 90kg ??
Jak to leon ma w opisie: doping nie jest sposobem na niedożywienie..

" I pamietaj szacunek to wszystko "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 1619 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 15507
nie biez piramidalnie biez 2-3 tab dzinie 10-15mg 100 styknie na pierwszy raz niby inni doradzaja 60tab czy cuś ale to zalezy od ciebie.

co do odbloku 24 tab stykna.

Gdy ty się op*****lasz ktoś inny trenuje(koksuje) zeby skopać ci Dupe

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2635 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 29096
Ja bym tyle clomidu do mety nie jadl.

Out of range.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MarcelQ Instruktor SFD
Ekspert
Szacuny 418 Napisanych postów 20242 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 171137
po 100tab, 10-15mg/ED proponujesz 24tab cloma

" I pamietaj szacunek to wszystko "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2635 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 29096
10-15 nolvadexow styknie.

Out of range.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 3983 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 25216
lub 5-7 clomidu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 1619 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 15507
zalezy od organiuzmu jeden sie oblokuje paroma tab 2 nie znam goscia ktory tez bral mete z tesciem i w malych dawkach i odbolk z samego clomidu mu nie starczyl bo badania wykazaly dalej niski poziom testa w krwi wiec musial powtorzyc pct wiec czy po cyklu bedzie hrupal 1 czy 2 tygodnie clomid nic mu sie nei stanie.a pomuc pomoze:D

Gdy ty się op*****lasz ktoś inny trenuje(koksuje) zeby skopać ci Dupe

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 103 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1075
Napisałes ze masz teraz przerwe 5 miechów-sporo.Mysle ze powinnienes cwiczyc na sucho 2-3miesiace z dobra dieta ewentualnie jakies suple,a mete zostawic na kiedys tam...
Swinia wazaca 90kg.Buchahahaha
Nawet jak zjesz 300tabsow mety to i tak tyle waga Ci nie pojdzie.(z 65kg)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
heh z ta swinia chodzilo mi o to ze jakbym ja przy swoim wzroscie wazyl 90 to wygladalbym napewno jak kulka :D Dobrze chlopaki powiadacie zrobi sobbie 2 miechy na sucho tzn mam jakies bcaa bo mi zostalo z kiedys tam to sie przyda:) co do dobloku to sobie poradze ale prosze jeszcze jakby ktos mogl przedstawic swoja wizje na to co napisalem wczesniej Hmm meta bez piramidy dziwnie brzmi Niewiem niebede osadzal bo sie nieznam ani troche ale czy napewno dawkowanie kazdego dnia po 3 tabsy przez miesiac bedzie dobre dla mnie jak na 1 raz ?? Po2draWiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 197 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 2428
po 1 przesadzasz z obdlokiem a koxu chesz jesc tyle co kot naplakal,z astanow sie co w koncu chcesz.. jak jedziesz an suplach to jedz dalej a nie mieszasz.
po 2 mozesz walic nawet po 5 tab ed i bedzie si jak dla ciebie to polecam 4 tab ed, bo i tak pewnie masz takiego mietka ze ci pujdzie po nim 2 kg
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Problem z cyklem i odblokiem

Następny temat

Prosze o dobra Rozpiske!

Spalanie
Polecane artykuły