...
Napisał(a)
WITAM. JAKIŚ CZAS TEMU MIAŁEM ZABIEG NA GINEKOMASTIE, ZAMIERZAM ZROBIĆ CYKL NA SAA I STĄD MOJE PYTANIE, CZY GINEKOMASTIA MOŻE POWRÓCIĆ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jedi wrocił, batman wrocil, superman tez mial swoj powrot...
to dlaczego gino mialby nie wracac?

to dlaczego gino mialby nie wracac?

It's not Revenge, It's Punishment!
...
Napisał(a)
szczur dobre
gino moze powrocic
ps .ile za zabieg wybuliles
gino moze powrocic
ps .ile za zabieg wybuliles
zanim wezmiesz lepiej zapytaj
...
Napisał(a)
Zalezy, jak caly gruczol wyciety to nie wroci ale zazwyczaj wycinaja tylko czesc, bo tak sie robi u wiekszosci ludzi. Dedukuje ze skoro nie gadales lekarzowi(oraz odpowiednio nie umotywowales swojej prosby
) to masz wyciete tylko czesc i moze wrocic
Zmieniony przez - PrzeGibon w dniu 2009-12-25 16:14:25

Zmieniony przez - PrzeGibon w dniu 2009-12-25 16:14:25
1
P E R F E C T B E A S T
...
Napisał(a)
j/w jak jest cala wycieta w ****ziec to nie wroci, ale pewnie nadmiar wycieli wiec WATCH OUT!!! 

...
Napisał(a)
Ja jeszcze nie slyszalem aby ktos wycinal czesc:P
W chirurgi ginekomastii usuwa sie caly gruczol i do tego odsysa czasem nadmiar tk tluszczowej wokol.
Po zabiego ginekomastia nie powraca.Co innego lipomastia
Mialem usuwane w 1 sucie wiec wiem o co kaman
W chirurgi ginekomastii usuwa sie caly gruczol i do tego odsysa czasem nadmiar tk tluszczowej wokol.
Po zabiego ginekomastia nie powraca.Co innego lipomastia
Mialem usuwane w 1 sucie wiec wiem o co kaman

".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"
...
Napisał(a)
ZA ZABIEG ZAPŁACIŁEM 4.5 TYSIA, ALE OPŁADAŁO SIĘ BO POPRAWKA GRATISOWA BYŁA, MIAŁEM WYCINANĄ CZĘŚĆ GRUCZOŁU, JAKIEŚ 80% WIĘC NIE BIORĘ SIĘ ZA SAA;/ A SZKODA:d DZIĘKI NA INFO
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!