Szacuny
3
Napisanych postów
424
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3657
Tomasz Adamek w pięknym stylu obronił pas mistrza świata organizacji WBC. Polacy mogą być dumni, co zreszta bylo widac w hali w Mehrzweckhalle, Düsseldorf. Mamy wkońcu wielkiego boksera. Jedyne co mnie martwi to, to ze tomek zaduzo przyjmuje ciosow. I obawiam sie zeby go nie wsadzili na tarvera, bo on ma kopyto i to mogloby sie zle skonczyć. Moim zdaniem nastepny przeciwnik dla adamka powinien byc wybrany sposrod tych boksero Zsolt Erdei, Julio Gonzalez, Fabrice Tiozzo, Clinton Woods. Najbardziej pasowałby Erdei. Druga sprawa ktora mnie bardzo cieszy to, ze adamke skasuje ponad milion dolarow, nalezy mu sie kazdy cent. Pozdrawiam wszystkich kibicow naszego mistrza.
Szacuny
0
Napisanych postów
164
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
8831
Adamek to mojego kumpla z bloku wujek ,pewnie sie bedzieci nabijać ale to prawda . Ojciec mojego kumpla to kuzyn Adamka .Kumpel też jest mocny widać ze mają to we krwi wkoncu goorale z Żywca . GRATULACJA DLA TOMKA ADAMKA !!!
Szacuny
3
Napisanych postów
424
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3657
jeszcze tylko wyzej rece i bokser kompletny, czasami za nisko lewa z brigsem to bylo bardzo widocznie tu z urlichem jzu lepiej ale czasami zapominal, na szczescie gmitruk to fachowiec pierwszej wody i caly czas przypominal. A tak jeszcze gdybajac to gdyby mial uderzenie Wlodarczyka (nie mowie ze adamek ma słane) to by dzielil i rzadzil dlugie lata na pewno. Wielkie slowa uznania ze mu sodowka nie uderzyla. Na bankiet pojechal mikrobusem razem z przyjaciolmi mimo ze king zapraszal do rolls royca. Z niecierpliwoscia czekam na kolejna walke
Szacuny
12
Napisanych postów
1754
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
12578
adamek jak by mial bardzo mocne udezenie to nie ma rownych ale teraz jest dobrze tylko tego ostatniego udezenia brakuje chociaz juz z niemcem lepiej kondycyjnie i wytrzymalosciowo dobrze popracuje nad uderzeniem to bedzie o nim dlugo glosno