Chcialbym sie dowiedziec od osob bardziej doswiadczonych ode mnie w sprawach supli jaki obecnie jest najlepszy booster testosteronu do 200-250zl ;]
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Mam 24 lata czy brać booster testosteronu ? Np. kreatyna + booster
- jaki booster testosteronu i jaka kombinacja kretyn
- jaki booster testosteronu jest obecnie najlepszy?
- booster testosteronu/antyestrogen - w USA i Polsce jaki obecnie najlepszy?
- Doby booster testosteronu potrzebny na gwalt
- Booster testosteronu dla pana w średnim wieku
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Formestan podbija teścia więc już masz działanie anaboliczne, jest równiez prohormonem i i cześć jest przekształcana do 4-hydroxytestosteronu. Ale nie spodziewaj się przyrostów jak po SAA.
2
...
Napisał(a)
masz dwie pocje
Trubulon Trec i mzb bardzo naturalnie
lub
6oxo Ergofarm i mzb - działający estrogen
a jeszcze lepiej
zaczynasz od opcji dwa i wykanczasz opcją jeden
Trubulon Trec i mzb bardzo naturalnie
lub
6oxo Ergofarm i mzb - działający estrogen
a jeszcze lepiej
zaczynasz od opcji dwa i wykanczasz opcją jeden
...
Napisał(a)
1
...
Napisał(a)
uzylem wyszukiwarki ;] i dowiedzialem sie ze 6oxo w polsce jest ciezko a nawet wcale dostepne.. jedyne co mi pozostaje to chyba sprowadzenie sobie puszki (2?) z angli albo udanie sie na czarny rynek. dobrze wnioskuje:>
...
Napisał(a)
ODSWIERZAM czy jest cos nowego na rynku czy tylko to co pisaliscie co z animal test
...
Napisał(a)
Opinie są tylko trzeba dobrze szukać. Ostatnio ElToroKrk wrzucał wyniki tescia po cyklu na tym i zrobilo wrazenie. Ja biore od 10 dni i czuje wzrost libido.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!