Czy jabłczan kreatyny bierze się w takich samych ilościach jak monohydrat czy inaczej ? I czy dostępna jest postać proszku czy same tabletki ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jabłczan jest dostępny w kapsułkach. Przecietnie dawkuje się go w ilosci 10-15 kapsułek na dobę. Jest skutecznym uzupełnieniem kuracji monohydratem
Poradnia Dobry Dietetyk w Ostrowie Wlkp. http://www.dobrydietetyk.pl/dietetyk/ostrow_wielkopolski/wielkopolskie/3/
...
Napisał(a)
uzupelnieniem???przeciez mial byc alternatywa dla mono
Born to be wild
...
Napisał(a)
nie stosowalem...wiec powiem czy na pewno tak jest...ale wg mnie na pierwszy cykl jablczanem same CF wystarczy...opinia ta jednak jest na podstawie wypowiedzi innych stosujacych sam jablczan...
Pozdrawiam
misoo
...
Napisał(a)
Przeciez po jakims czasie organizm i tak zaczyna sie przyzywczajac do danego rodzaju kreatyny(najczesciej do monohydratu z wiadomych wzgledow).
Inny rodzaj kreatyny np. jablczan napewno wniesie ze soba pewne nowosci dla naszego organizmu.
Pozdrawiam
Inny rodzaj kreatyny np. jablczan napewno wniesie ze soba pewne nowosci dla naszego organizmu.
Pozdrawiam
ANIMAL
...
Napisał(a)
witam mam pytanie o m3 ;) czy do tego supla trzeba dodac jakiegos transportera kreatyny (takiej jak w cell pump ) ?
pozdro !
...
Napisał(a)
Mysle, ze warto jablczan polaczyc z monohydratem. Jablczan w ilosci 6-7kabs[jeden kabs ma 700mg jablczanu kreatyny] rano naczczo a po treningu mono w ilosci 5g. Jablczan to bardziej trwala forma kreatyny niz monohydrat i spokojnie mozna ja stosowac o innych porach. Monohydrat najlepiej przyjmowac po treningu, gdyz wtedy jest najlepiej wykorzystywany
Ja osobiscie bym bral cell pumpa 2 opakowania starczaja na 7 tygodniowy cykl - 8g jablczanu dziennie + prekurosry kreatny
ADIIK:
Mysle, ze mozna spokojnie dodac popychacz - nie sa drogie- np. 3kabs tauryny badz 1-2kab ala
Popychacze nie sa konieczne, ale zracji niskiej ceny i wlasciowsci antykatabolicznych warto dodac - 3 kabs tauryny rano do porcji m3[po treningu kreatyna nie potrzebuje popychaczy]
Zmieniony przez - anar w dniu 2004-06-12 13:36:36

Ja osobiscie bym bral cell pumpa 2 opakowania starczaja na 7 tygodniowy cykl - 8g jablczanu dziennie + prekurosry kreatny

ADIIK:
Mysle, ze mozna spokojnie dodac popychacz - nie sa drogie- np. 3kabs tauryny badz 1-2kab ala

Popychacze nie sa konieczne, ale zracji niskiej ceny i wlasciowsci antykatabolicznych warto dodac - 3 kabs tauryny rano do porcji m3[po treningu kreatyna nie potrzebuje popychaczy]
Zmieniony przez - anar w dniu 2004-06-12 13:36:36
...
Napisał(a)
wedloog mnie popychacze nie sa potzebne, kreatyna sie wchlonie, a w krwioobiegu moze byc nawet dloozszy czas, popychacze nie zapewnią lepszego wchlaniania jezeli nie ma deficytu na kreatyne to tak czy tak kreatyna zmieni sie w kreatynine i zostanie wyalona
...
Napisał(a)
Oczywiscie jabłczan można stosować jako samodzielną formę kreatyny. Majac na uwadze dodatkowe dawkowanie monohydratu, miałem na mysli dokładnie to co napisał anar
Poradnia Dobry Dietetyk w Ostrowie Wlkp. http://www.dobrydietetyk.pl/dietetyk/ostrow_wielkopolski/wielkopolskie/3/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!