Mam do was pytanie, pierwszy raz kupilem Bcaa dokladnie Bcaa olimp xplode, i powstaje problem po rozpuszczeniu aminokwasow w "szejkerze" na dnie zostaja jakies granulki jakby do konca sie nie rozpuszczalo czy tak powinno byc?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
ja zawsze mieszam z woda z2-3 h przed silownia , i sie wten czas zmiesza wszystko i wyglada jak zwykla woda a z poczatku tez grudki sa ;d
...
kolega ma te samo bcaa, i taki sam problem. ile by nie machal szejkerem i tak cos zostanie. Sprobuj z cieplejsza woda, moze cos pomoze. Jezeli nie, trzeba zaciskac zeby i pic z grudkami
Pozdro
Pozdro...
BCAA ma to do siebie, że się nie rozpuści bo jest NIEROZPUSZCZALNE. Sporo osób wrzuca miarkę do gęby i zapija wodą.
Tak na marginesie kiepskie bcaa kupiłeś jeśli chodzi o ekonomiczność... połowa puchy to wypełniacze.
Tak na marginesie kiepskie bcaa kupiłeś jeśli chodzi o ekonomiczność... połowa puchy to wypełniacze.
...
połowa nie.. ale z 25% wliczając glutę do zawartości BCAA .. co nie zmienia faktu, że są ciekawsze produkty ^^\
[ART]PORADNIK DLA POCZĄTKUJĄCEGO
http://www.sfd.pl/PORADNIK_DLA_POCZĄTKUJĄCEGO_ADEPTA_KULTURYSTYKI_[by_maniak7000]_-t969992.html
------------------------
Lubię SOGi - smaczne są 
...
tyle ze ochydne w smaku , jak ktos ma delikatne podniebienie to moze nie podołac
ale faktycznie korzystna oferta..
ale faktycznie korzystna oferta..
...
A no tak do wyśmienitych nie należy, ale po zmieszaniu z sokiem winogronowym wchodzi spoko.
...
a co do bcaa Olimpu to widac sie nie znacie
ale to tylko dla (nie)swiadomych klientów wiec co sie dziwic
ale to tylko dla (nie)swiadomych klientów wiec co sie dziwic

...
BCAA Powder a Aminostar jest bardzo dobre ma proporcje 4:1:1
Miarka do ust i zapić wodą - do BCAA trzeba dodać dużo więcej słodzików/barwników/wzmacniaczy smaku emulgatorów ... niz do innych suplementów żeby zabić cechy sesnoryczne tych aminokwasów.
W tym przypadku przynajmniej wiem ze płace za BCAA,a nie te dodatki :)
Zmieniony przez - Kwachu48 w dniu 2013-02-14 13:51:53
Miarka do ust i zapić wodą - do BCAA trzeba dodać dużo więcej słodzików/barwników/wzmacniaczy smaku emulgatorów ... niz do innych suplementów żeby zabić cechy sesnoryczne tych aminokwasów.
W tym przypadku przynajmniej wiem ze płace za BCAA,a nie te dodatki :)
Zmieniony przez - Kwachu48 w dniu 2013-02-14 13:51:53
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz