Cześć wszystkim. Chcę ot tak zrobić sobie badania hormonu wzrostu i testosteronu. Czy jest możliwe żeby to zrobić po prostu bez żadnego skierowania z własnej woli ? Gdzie się muszę udać jeśli chcę takie badania zrobić ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Do labu ? nic skomplikowanego, płacisz i masz. nie wiem jak jest z HGH, ale testo to wyniki tego samego dnia nawet.
...
Napisał(a)
Ok rozumiem. A orientujesz się czy wyniki takich badań to są tylko ''cyferki'' czy jest napisane np. coś w stylu poziom hormonu zawyżony bądź zaniżony ? I od razu czy wiesz ile takie badania mogą kosztować ?
...
Napisał(a)
Ok. 30 zł za jedno. Przy większości wyników masz widełki (normę) i wynik na podstawie którego możesz stwierdzić, czy w tej normie się mieścisz, czy też nie.
...
Napisał(a)
Do labu czyli gdzie dokladnie? Bo tez bym chcial takie badania wykonac a nie wiem gdzie mam sie udac
...
Napisał(a)
Zwykłe laboratorium np. diagnostyka, jak wpiszesz w googlach laboratorium i nazwę swojej miejscowości to znajdziesz odpowiednie miejsce.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
trzeszczenie w kolanie przy zginaniu
Następny temat