Szacuny
4
Napisanych postów
4473
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
18798
Moim zdaniem , praktycznie wszystkie tricki sa prostrze do nauczenia na bmx lacznie ze swieca (tyle ze w tym wypadku trzeba sie uczyc od nowa bo na beemku jest zupelnie inna technika jazdy)
Szacuny
11179
Napisanych postów
52127
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
no własnie ja tez tak mysle chociarz jak jestem na goralu to probuje cos non stop jakies dziwne podskoki, proboje na jednym kole i mase innych dziwnych rzeczy. Robie to co mi tylko do głowy przyjdzie.
Szacuny
4
Napisanych postów
4473
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
18798
Ja na swoim fullu potrafie zrobic krotkiego manuala (max 3-4 m ) , na tylnym kole potrafie jechac po prostej bardzo dlugo , stojki praktycznie sie nie da zrobic z powodu skoku zawieszenia , stoppie wychodzilo mi po 4-5 m , udaje mi sie zobic prawie 180 z jazdy (jak na taki rowerek to calkiem niezle to jest)
Szacuny
15
Napisanych postów
3044
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
32840
woooo..... 180 z jazdy??? kozaaaacko :D cholernie efektowne to jest :D a jeszcze ja takim ciezkim rowerze :D (w porownaniu do bmxa) =] a takie pytanie czym sie rozni manual od jazdy na tylnym kole bo sie nie znam
mam qmpla co jeździ na bmxie ale nie dlugo :D niedawno wykminil cos ala 50-50 na obu pegach zagrindowal na murku=] wiesz tobie sie bmx moze i znudzil ale to kwestia zajawienia :D
Szacuny
4
Napisanych postów
4473
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
18798
180 zrobie ale do tylu jechac nie umiem bo odrazu szlif odchodzi . Zrobic zrobie prawie za kazdym razem , ale nie zawsze mi sie udaje pojechac .
Pozatym to wcale trudne nie jest , trzeba sie przelamac przed gleba na leb i mocniej sie wychylic . Aha i najpierw trzeba ostro skrecic w jedna strone , bo ten skret nadaje pedu rowerowi i sam przelatuje te 180