Szacuny
6
Napisanych postów
126
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8405
Nie wiedzialem gdzie zalozyc temac. Jesli jest w zlym miejscu, prosze o przeniesienie.
Mam 16 lat, cwicze 2x w tyg. MT, podnosze sie na drazku w domu i robie przysiady z hantelkami, 1x w tyg. biegam i 1x tygodniowo mam basen. Od jakiegos czasu biore arthrostop i tu rodzi sie moje pytanie: brac cos mocniejszego, lzejszego? Polecacie jakis inny produkt na stawy?
Szacuny
6
Napisanych postów
126
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8405
Raczej biore zapobiegawczo. Wprawdzie mialem skrecona reke, zwichniete srodstopie, pekniety palec, ale to raczej nie przeszkadza mi az tak bardzo. W sumie to mozna powiedziec, ze i lecze urazy, i biore tabletki zapobiegawczo :).
Szacuny
13
Napisanych postów
11105
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
46227
Jako zapobiegawcze dobre W leczeniu.. hmm. trudno powiedzieć. Zalezy jak mocny stopień urazu. Ale jak piszesz,z ze ci nie przeszkadza to to powinno być dobre ;]
Z czasem się powinno wszystko "goić" :D
Szacuny
107
Napisanych postów
25330
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
182786
zapobiegawczo mozesz smialo brac tego typu produkty
sugeruje sprawdzic te dostepne w naszej ofercie
tj Joint Caps i Artheo Free
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Szacuny
6
Napisanych postów
126
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8405
Tzn brac joint caps i arthreo free razem? Mozna tak?
Jeszcze jedno pytanko: Trzeba sobie robic przerwe z tymi tabletkami? Bo np. arthrostop mozna brac przez 3 miesiace, a nastepnie przerwa 2-miesieczna
Szacuny
13
Napisanych postów
11105
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
46227
Jak już pisałem ja się zbytnio nieznam na tego typu preparatach.
Ale kiedyś słyszałem że przyniektórych regeneratorach stawów właśnie trzeba robić przerwy co jakiś czas.
Ja bym zaryzykował na samym sobie i brał oba naraz.
Ale powtarzam: JA bym tak zrobił. A nie doradzam narazie nikomu tak, bo nie wiem czy to jest dobre. Poczekajmy jeszcze jakiś czas. Ktoś się znajdzie kto powie coś więcej ;)
A już kupiłeś Arthrostop Rapid ? Czy dopiero się przymierzasz do kupna jakiegoś produktu?
Szacuny
9
Napisanych postów
16752
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
67661
zapobiegawczo jak najbardziej możesz brać.
W najbliższym czasie, jako, że mam 4-5 treningów SW w tygodniu, do tego biegam, także zakupię właśnie Join Caps.
Z tego co wiem Rafał miał sprawdzać tabsy, nawet nie wiem czy ich przypadkiem nie bierze, trzeba sprawdzić w jego blogu, który prowadzi właśnie w tym dziale:)
Szacuny
6
Napisanych postów
126
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8405
A już kupiłeś Arthrostop Rapid ? Czy dopiero się przymierzasz do kupna jakiegoś produktu?
Ostatnie opakowanie arthrostopu skonczylem w listopadzie i, zgodnie z zaleceniami na etykietce, nastepne moge brac dopiero w lutym. W miedzyczasie zaczalem sie zastanawiac, czy moze brac cos innego i dlatego uderzylem do was, forumowicze, z pytaniem :).