szkoda, że z takim opóźnieniem filmy są publikowane, w filmie jest mowa, że MP za 6,5 tygodnia, a faktycznie zawody są za 3 tygodnie - ale wiem, że były problemy ze znalezieniem ekipy filmowej, która kontynuowałaby realizację projektu
może częstsze wstawki, bo jednak odcinek raz na miesiąc to ciężko się doczekać

a i bylibyśmy na bieżąco, bo wyjdzie na to, że będzie miesiąc po MP, a my będziemy oglądali filmy z formą na tydzień przed
tyle odnośnie wad, jeśli chodzi o plusy, to naturalnie cały projekt jest na ogromny plus, Andrzeja kojarzą zapewne wszyscy, którzy interesowali się/interesują kulturystyką - sam pamiętam jak mając 15 lat załatwiłem sobie w sklepie z suplami plakat lub kalendarz (nie pamiętam dokładnie) z 'Maszą' oczywiście dodatkowo szamałem
kreatynę z jego wizerunkiem na puszcze
świetny montaż (przejścia, jakość wideo, poziom dźwięku jest równy itp sprawy techniczne)
z częścią merytoryczną też jest dobrze - Andrzej mądrze gada, czasami rzuci jakimś żartem - bardzo fajnie się to ogląda
czekam z niecierpliwością na resztę odcinków oraz życzę powodzenia zarówno ekipie zajmującej się projektem jak i samemu Andrzejowi na zawodach
Zmieniony przez - ASNF w dniu 2015-03-30 17:58:25