Przed chwilą wysłałem SMS'a aby dostać abonament po chwili przychodzi 8-cyfrowy kod wpiuje go i swój nick i wyskakuje informacja "Podany kod jest błędny."Co mam zrobić z tym fantem?? 5zł wcieło!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Poczekaj na odpowiedź administratora, ewentualnie spróbuj wysłać powiadomienie do MaTEO, inne formy kontaktu pewnie znajdziesz gdzieś na forum. Niestety nikt nigdy nie da rady przewidzieć ile przyjdzie czekać na odpowiedź
Może poinformuj też om-a - nie wiem czy ma on jakieś możliwości zadziałania ale na pewno ma lepszy kontakt z adminem.
Zmieniony przez - TJM w dniu 2006-04-05 11:36:16

Może poinformuj też om-a - nie wiem czy ma on jakieś możliwości zadziałania ale na pewno ma lepszy kontakt z adminem.
Zmieniony przez - TJM w dniu 2006-04-05 11:36:16
...
Napisał(a)
moze ktos podac stronke gdzie jest wszystko na temat abonamentu na jaki numer wyslac itp.. zeby wykupic abonament ??
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!