jak wyglądają egzaminy na AWF......jakie ćwiczenia trzeba umięc wykonac i na co zwraca uwage komisja.....
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A na jaki oddział czy cos tam sie na to AWF wybierasz ? Bo moja siostra n turystyce jest.
Co ?
...
Napisał(a)
Lekkoatletyka, gimnastyka, plywanie i jakas gra zespolowa. Przynajmniej tak znajomi zdawali z tym ze to zalezy od szkoly.
Enzo
...
Napisał(a)
Dobre pytanie - tesh osobiście myślę nad turystyką i rekreacją gdzieś w Białej Podlasce może.. Jeżeli ktoś miał do czynienia z takimi egzaminami to nie opowie trochę - bo chciałbym wiedziec na co mam się jush nastawiać 

Sofia Boutella - "Spraw, by ludzie Cię widzieli i czuli muzykę.." NIKE - NEW SPIRIT NEW ATTITUDE
...
Napisał(a)
do opola na awf jest
sport zespolowy do wyboru 2z4:
-pilka nozna -slalom z pilka podanie o laweczke ,przyjecie i strzla na bramke
-pilka reczna - slalom z pilka i rzut do bramki
-koszykowka - tutaj nie wiem dokladnie ale chyba rownierz slalom i rzut do kosza po dwutakcie
-siatkowka - odbijanie na przemian sposobem gornym i dolnym w okregu o srednicy ok.3m -na ilosc
gimnastyka:uklad skladajacy sie z :
-przewrót w przod ze stania na rekach
-przewrot w tyl o prosatych nogach
-przerzut bokiem ,czyli gwiazda popularna
test sprawnosci sily i szybkosci:
rzut pilka lekarska (3kg mezczyzni)zza glowy
-koperta na czas
-skok w dal z miejsca obónóz
tak bylo rok temu ,mysle ze w tym bedzie podobnie
sport zespolowy do wyboru 2z4:
-pilka nozna -slalom z pilka podanie o laweczke ,przyjecie i strzla na bramke
-pilka reczna - slalom z pilka i rzut do bramki
-koszykowka - tutaj nie wiem dokladnie ale chyba rownierz slalom i rzut do kosza po dwutakcie
-siatkowka - odbijanie na przemian sposobem gornym i dolnym w okregu o srednicy ok.3m -na ilosc
gimnastyka:uklad skladajacy sie z :
-przewrót w przod ze stania na rekach
-przewrot w tyl o prosatych nogach
test sprawnosci sily i szybkosci:
rzut pilka lekarska (3kg mezczyzni)zza glowy
-koperta na czas
-skok w dal z miejsca obónóz
tak bylo rok temu ,mysle ze w tym bedzie podobnie
...
Napisał(a)
z tego nie zrobie ....przewrót w przod ze stania na rekach i

...
Napisał(a)
ooo ...witam ! Ja wybieram się też na AWF tylko w Katowicach, tam są egzaminy:
1) z pływania-należy przepłynąć 50m w jedną stronę(25m) i drugą(25)innym stylem.
2) z biegów- test Coopera.
3) z gimnastyki- gwiazda, przewrót w tył i przód, wymyk i odmyk na drążku,skok przez skrzynię z zaznaczeniem "zamachu nóg" i chyba stanie na rękach przy drabince.
4) z gier zespołowych- 2 do wyboru z: p.nożnej, siatkowej, ręcznej i koszykówki.
A tak m.in. to ile osób chętnych jest na AWF, tzn. ile os. / miejsce ?
1) z pływania-należy przepłynąć 50m w jedną stronę(25m) i drugą(25)innym stylem.
2) z biegów- test Coopera.
3) z gimnastyki- gwiazda, przewrót w tył i przód, wymyk i odmyk na drążku,skok przez skrzynię z zaznaczeniem "zamachu nóg" i chyba stanie na rękach przy drabince.
4) z gier zespołowych- 2 do wyboru z: p.nożnej, siatkowej, ręcznej i koszykówki.
A tak m.in. to ile osób chętnych jest na AWF, tzn. ile os. / miejsce ?
...
Napisał(a)
2 er el x ---jesteś na AWF w opolu???jakie ćwiczenia trzeba i ile czasu trzeba by zrobić pełen szpagat i ,,mostek"
...
Napisał(a)
do szpagatu to nie wiem a mostek to chyba kazdy zrobi ale nie kazdy oprawnie
mysle ze do szpagatu to tylko codzienny streching ,porzadny streching i po jakims czasie szpagat zrobisz
tak jestem na awf w opolu
mysle ze do szpagatu to tylko codzienny streching ,porzadny streching i po jakims czasie szpagat zrobisz
tak jestem na awf w opolu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!