Szacuny
0
Napisanych postów
295
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4626
witam
pisze tutaj bo nie wiem gdzie mam zamieścić tego posta :):):)
mam pytanie co do studiowania AWF, czy może ktoś z uczestników forum jest na takich studiach, może mi udzielić informacji na ten temat,
prosił bym o jak najwięcej informacji, co trzeba zdawać, jakie są wymamgania itp.
dzięki
trening bez włożenia weń serca jest niewiele warty !!!
Czy nie uważasz że w naszym kraju każdy klepie biede?(a faceci coś jeszcze)Czy nie sądzisz że trudno dzisiaj o porządną dziewczyne z kasą,tzn. z klasą?A czy może masz czasem ochote pier.dolnąć komus tylko za to że jest policjantem?Jeżeli tak-zagłosuj na QUARTA!Kliknij TAK a wkrotce spełni sie Twoje marzenie...bo Quart to złote dziecko https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=111962
Szacuny
4
Napisanych postów
249
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4249
no na Awf- ie sa zazwyczaj 3 kierunki -Wychowanie fizyczne, Rekracja i Turystyka i fizykoterapia - a co ta sa za kierunki to chyba wiadoome jak nei to sobei poczytaj te linki co ci dalem
Szacuny
1
Napisanych postów
45
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1931
Witam Siakal! Obecnie jestem na AWF i powiem Ci tak : jesli lubisz takie przedmioty jak Biologia, Anatomia, Biochemia i interesuje CIe rehabilitacja -idz na Fizjoterapie :) .Natomiast jesli jestes wysportowany,nie lubisz za duzo wkuwac, a w przyszlosci chcesz uzerac sie z gowniarzami-idz na wychowanie-fizyczne :)
pozdrawiam SIDEK
:- )
> > > Z każdym dniem staję się coraz lepszy... < < <
Szacuny
0
Napisanych postów
295
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4626
ja osobiście to nie zabardzo chciał bym sie użerać z gnojami, bo sam nie byłem posłusznym uczniem :):) a co ty po tym kirunku możesz robić gdzie możesz pracować ?????????
Szacuny
4
Napisanych postów
249
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4249
po wychowaniu fizycznym nie muisz byc nauczycielem w szkole, na uczelnaich jest duzo kursow , a poztym po skonczeniu uzyskujesz 2klase ternersa wybraje prez siebie dyscipny takze mozesz pracowac a klubach sportowych, moze sobei kurs szorbic masazu . areobiku nie wspomne juz o ronych kursach instruktorkich no kulturystyki i fitnes, wszyscy mysla ze po wychowaniu fizycznym mozna byc tylko nauczycilem a tak nie jest , poprostu ten kierunek musi cie interesowac , idz na takei stucja co bede cie inetresowal bo tak ze chcesz isc gdzies to wiesz szkoda czasu
Szacuny
0
Napisanych postów
295
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4626
pozsłuchaj mnie właśnie interesuje właśnie takie coś w roli instruktora kulturystyki, pracy w klubie !!!!! a pozśłuchaj podobno można skończyć studia dziennikarskie, czy to znaczy że można jeżdzić na różne zawody kuturystyczne lub inne zawody i przeprowadzać wywiady ze sportowcami, czy porowadzić audycje w radiu !!!!!!!!
jak masz jakieś formularze to możesz mi przesłac na maila ????? bede wdzięczny