Szacuny
15
Napisanych postów
1841
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
29343
Ej ja naprawdę sobie jaj nie robie. Tak mi kumpel mówił, że jemu tak kumple powiedzieli i, że chce się na to zapisać. On napewno nie robił sobie jaj. Serio też nie wiecie co to ? Jeszcze raz dzięki z góry.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
"Tak mi kumpel mówił, że jemu tak kumple powiedzieli"-a tym kumplom jeszcze inni??
Dobre ****a krzywe ruchy,nie powiemChyba też tak będe śruby wkręcał połowie miasta
A tak całkiem poważnie to AT to Policja!!I nazwe ma już zastrzeżoną,więc co najwyżej mogło by być TA,ale pewnie pokroju kravki czy pszczyńskiej akademii walki
Szacuny
7
Napisanych postów
258
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4567
istnieje cos takiego jak AT system ale sa to poprostu podobierane techniki z krav magi i innych stylow zebranych w kupe na potrzeby jednostek antyterrorysycznych policji.Teraz i tak wszystkie sluzby zdominowala krav maga takze jezeli juz to zapisz sie na nia.
To Twoja walka - Twoje życie, nigdy na dnie - zawsze na szczycie!!
Szacuny
41
Napisanych postów
10832
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
38587
"Tak mi kumpel mówił, że jemu tak kumple powiedzieli"... dawno sie tak nie pośmiałem, chyba od czasów Łaj taj. Ludzie mówia różne rzeczy synku, zwłaszcza gdy nie znają sie na niczym.
Szacuny
32
Napisanych postów
3395
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
21099
Krav Maga nic nie zdominowala chyba ze forum :)
AT Sytem zalozylo 2 studentow po AWF ukonczyli kurs KM, samoobrony itp i chodzili na zajecia do Mirka Okninskiego na BJJ. Zalozyli cos co rekalmuja jako super skuteczne. Ale placic tez trzeba u nich ladnie. Ale jesli cos jest na potrzeby jednostek antyterrorystycznych Policji a moze sie tego nauczyc kazdy nawet Ty tzn. ze co ? Ze nic. Bo nie jestes antyterrorysta.
Szacuny
7
Napisanych postów
258
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4567
no nie zgadzam sie z Toba ze Krav Maga nie zdominowala sluzb mundurowych w kraju bo we wszystkich jednostkach specjalnych(1 pulk komadnosow w Lublincu 18 batalion desatnowo-szturmowy jednostka specjalna strazy granicznej i wiele innych oraz pododzialy antyterrorystyczne Policji)sa szkolone systemem Krav Maga.
To Twoja walka - Twoje życie, nigdy na dnie - zawsze na szczycie!!
Szacuny
5
Napisanych postów
366
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2887
A ja sie zgadzam np strazacy do perfekcji opanowali technike walki jedo okim wezem, a straznicy miejscy stosuja system potyczki slowne i ucza sie go u swiatowej klasy senseja miodka A tak na powaznie to nie zdominowala:)