Nie wiem czy ktos o tym slyszal ale wg mnie jest to rewelacyjne. Bjj wysiada ( bo tu sa tego elementy + inne techniki). TO CHYBA JEDYNY PRAWDZIWY STREETFIGHTING! prosze o opinie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
co ty mi tu gadasz
"przy AT wysiada bjj" --- kompletna bzdura
po pierwsze at stawia na cos innego i bjj na co innego.
zreszta boruta napisal juz swoje...;>
Renegat
"przy AT wysiada bjj" --- kompletna bzdura
po pierwsze at stawia na cos innego i bjj na co innego.
zreszta boruta napisal juz swoje...;>
Renegat
...
Napisał(a)
AT System jest cienki, to sciema, tak jak wszystkie combaty.
A od BJJ dostaje baty.
PHCthulhu
"Zwyciezca jest ten kto widzi odpowiedz dla kazdego problemu. Przegranym zas kto widzi problem w kazdej odpowiedzi."
A od BJJ dostaje baty.
PHCthulhu
"Zwyciezca jest ten kto widzi odpowiedz dla kazdego problemu. Przegranym zas kto widzi problem w kazdej odpowiedzi."
PHCthulhu
...
Napisał(a)
He , he , zaraz sie pewnie doczekasz .
Swoja droga , to nie widzialem zadnego reprezentanta na zadnych UFC itp. ;)
Swoja droga , to nie widzialem zadnego reprezentanta na zadnych UFC itp. ;)
...
Napisał(a)
no wlasnie
zgadzam sie
od AT juz lepiej cwiczyc skoki narciarskie
lepiej sie wybronisz

zgadzam sie
od AT juz lepiej cwiczyc skoki narciarskie
lepiej sie wybronisz

a z was to dupy nie prowokatorzy ...
...
Napisał(a)
a skad wiesz ze sciema , jest najbardziej zblizony do STREETFIGHTINGU. To nie walka na mate czy zawody, tu moglaby przegrac, to walka na ulice - i tu wygrywa
...
Napisał(a)
Nie wiem, moze to i jest dobre. Jezeli zobacze jakies filmy z akcji albo dostane adres strony ze szczegolowymi informacjami to sie do tego ustosunkuje
pozdr
pozdr
...
Napisał(a)
To sciema. Paru chlopaczkow ktorzy opuscili Krawat Adamczyka. Sparowali z Mirkiem Okninskim nauczajacym Bjj w Wa-wie i porobil ich jak maledzieci po tem wzieli u niego pare lekcji i na tej podstawie zaczeli nauczac "combat jiu-jitsu". Ech, zalosne.
Paweł Ziółkowski
Żiu-żitsu znaczy Miękka Sztuka, jesteśmy mięczakami którzy leją twardzieli.
Paweł Ziółkowski
Żiu-żitsu znaczy Miękka Sztuka, jesteśmy mięczakami którzy leją twardzieli.
...
Napisał(a)
"Bjj wysiada ( bo tu sa tego elementy + inne techniki). TO CHYBA JEDYNY PRAWDZIWY STREETFIGHTING! prosze o opinie." - aaaaaa buhahahaha schyl się po mydełko kretynie
)
"Nie walczę w żadnym określonym stylu. Nigdy nie wiesz co zrobię i ja sam tego nie wiem. Mój ruch jest rezultatem twojego ruchu, moja technika jest efektem zastosowanej przez ciebie"

"Nie walczę w żadnym określonym stylu. Nigdy nie wiesz co zrobię i ja sam tego nie wiem. Mój ruch jest rezultatem twojego ruchu, moja technika jest efektem zastosowanej przez ciebie"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!