SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

AT System

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 5819

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 590 Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 19316
Kolucki:

Po pierwsze nie podważaj mojej wiedzy, wiem o czym pisze.
AT System to combat w czystej postaci, ponieważ bazuje jak sami pisza na Krav Madze (izraelski combat - jakbys nie wiedzial i ATK (niemiecki system combat). Cos co bazuje na combatach, nie moze nim nie byc.

Po drugie bylem u nich na treningu i wiem o czym mowie.
BTW - Nawet maja sparringi w parterze i mimo wsadzania palcow w oczy i lapaniu za wora daja sobie dzwignie zakladac jak dzieci. A to ze maja elementy BJJ to jeszcze nie dowod, ze wiedza co robia. A na ulicy tez w******l dostaja wszelkie Krav Magi.

Po trzecie historie z Mirkiem potwierdzam. Wpieprzyl im az milo.

Po czwarte AT nie na mate? Mata i zawody sportowe to najlepsza arena dla rozwoju sztuk walki.
Jak czesto sparujesz z gryzieniem i wydlubywaniem oczu? Jak czesto walczysz na ulicy? Skad wiesz, ze Twoj styl jest skuteczny jak go nie sprawdzasz?

Po piate i ostatnie. Przejdz sie na BJJ jak chcesz sam dostac, bo przedstaiciele Twojego pozal sie Boze systemu juz dostali.

Pozdrawiam

p.s. A za to Combat Jiu-Jitsu to im powinien ktos w***ac. Zalosne.

PHCthulhu
"Zwyciezca jest ten kto widzi odpowiedz dla kazdego problemu. Przegranym zas kto widzi problem w kazdej odpowiedzi."

PHCthulhu
"Zwyciezca jest ten kto widzi odpowiedz dla kazdego problemu. Przegranym zas kto widzi problem w kazdej odpowiedzi."

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 904 Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 6674
Moim zdaniem ci kolesie z at system sa calkiem konkretni, bjj trenowali (dwoch z nich) przez okolo 1,5 roku do tego owszem cwiczyli krav mage ale boks tez dlugo trenowali, jezeli chodzi o Mirka to nie sadze zeby walczyl z nimi, moze jakis sparing dla zabawy, ale jest to dosyc oczywiste ze Mirek w BJJ robi ich jak chce, kiedys tez slyszalem ze na treningach cwicha walke z kilkoma przeciwnikami a raczej orientacje gdy jest ich kilku, imho w cale nie taka zla sprawa, ale oczywiscie lepiej BJJ

Pozdro

KdH/BJJ/WWA

Ps. PhC napisz jak wygladal ich trening dokladnie, bo nie mam czasu sie przejsc

KdH
[email protected]

KdH/BJJ/WWA

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 590 Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 19316
Owszem Mirek walczyl z nimi jak jeszcze nie trenowali u nas BJJ. Przyszli i chcieli sie sprawdzic i dostali zarowno w stojce na rekawice jak i w VT (podobno sie podpalali strasznie). Nie wiem jacy sa, bo z nimi nie walczylem, nie wiesz czy oni cwicza na jakiejs innej sali niz ta u Nastuli?

Oczywiscie ze BJJ lepsze, a nie chodzi mi o to co sami umieja i trenowali tylko czego nauczaja.

Trening opisze pozniej.

KDH sprawdz maila.

PHCthulhu

PHCthulhu

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11177 Napisanych postów 52127 Wiek 33 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Walczyli i na chwyty i z uderzeniami, natomiast juz z palcami w oczy i takimi bajerami nie chcieli choc im Mirek zaproponowal. Cwiczyli u niego w sumie krotko, ale jak widac wystarczajaco by uznac sie za expertow. Przypuszczam ze z boksem bylo tak samo.

Paweł Ziółkowski
Żiu-żitsu znaczy Miękka Sztuka, jesteśmy mięczakami którzy leją twardzieli.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11177 Napisanych postów 52127 Wiek 33 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
a'propos expertow: po jakim czasie w bjj dostajesz papiery/uprawnienia trenera? ze jak na przyklad zalozysz swoja sekcje po jakims tam czasie i nazwiesz ja "bjj", to zostanie ona uznana jako taka itp.
a?

przemq
"Learn from the mistakes of others, you may not live long enough to make them all yourself."
...
Napisał(a)
Początkujący
Boruta chyba co do nich sie naprawde mylisz, zapasy tez trenowali a do tego sa studentami awf-u, i nie dosc ze wygladaja konkretnie to jeszcze pracuja jako ochroniarze w klubie (wiem to nie swiadczy akurat o umiejetnosciach:)

Pozdro

KdH/BJJ/WWA

PHC jak wroce do domu to sprawdze a kasetke juz przegralem:)

KdH
[email protected]

KdH/BJJ/WWA

...
Napisał(a)
Kask ZASŁUŻONY
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 3395 Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 21099
Ich sukces polega na reklamie. Mowia ze robia cos elitarnego nie dla byle kogo :) Ich reklamy widzialem m.in. w Sukcesie, Playboyu, CKM itp. Maja jakis tam repertuar technik, ktore przekazuja ale z sama realna walka to raczej cienko im to wychodzi. Staraja sie do swojego systemu wrzucac wszystko co popularne. I dlatego ktos kto uslyszy o nich to uwaza za the best.
Swoja droga to nie ma sie co dziwic ze od Mirka dostaja baty i beda dostawali. Poza tym sa chyba lzejsi od niego.

"Wy sie tylko bawicie, mi chodzi o zycie"
Kask!

Nie spij, bo ci garnek zlota podrzuca.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1651 Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 23638
zaczynam ciebie rozumiec boruta
szlag by mnie trafil, gdybym latami zdobywal doswiadczenie i chcial przekazac cos o czym mam pojecie
a z drugiej strony jakies leszcze, ktorzy zamiast w umiejetnosci zainwestawali w marketing, krzyczaly glupoty i oklamywali ludzi
zastanawia mnie dlaczego nie jezdzicie i nie odwiedzacie takich klubow, chociazby dla wlasnej satysfakcji
to wyglada ****a jak normalne oszukiwanie ludzi

jezeli ktos wychodzi przed dyskoteke i zaczyna cos mowic o 1/1, to jedno jest pewne

nigdy nie bawil sie w sopocie

...
Napisał(a)
Ekspert
Nie, Kondrah, nie myle sie. To cioty. A "wygladac konkretnie" to kazdy potrafi.
Masz racje Esco, trzeba chyba bedzie z nimi zrobic porzadek.

Paweł Ziółkowski
Żiu-żitsu znaczy Miękka Sztuka, jesteśmy mięczakami którzy leją twardzieli.
...
Napisał(a)
Początkujący
Boruta tylko powiedz kiedy bedziesz mykal do nich bo bym popatrzyl:)

Pozdro

KdH/BJJ/WWA

KdH
[email protected]

KdH/BJJ/WWA

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jest jeszcze sens????

Następny temat

Nielegalne walki w Polsce

electro
Polecane artykuły