Biorąc pod uwagę nominalne ceny, różnica jest nawet nieco wyższa. Ale temat kapsy vs shoty już był wałkowany.
...
Napisał(a)
dokladnie
i nie widze powodu aby znow sie rozwodzic
kazdy wybierze na co ma ochote
na szczescie oferta Olimpu jest bardzo szeroka
i nie widze powodu aby znow sie rozwodzic
kazdy wybierze na co ma ochote
na szczescie oferta Olimpu jest bardzo szeroka

...
Napisał(a)
Dziś przed treningiem klaty i tricepsa poszła cała fiolka. W pierwotnym założeniu miała pójść 1/2 ale jak załyczyłem to już nic nie zostało na 2 porcję . Wrażenia to dobra pompa ( max efekt pewnie były by widoczny po dłuższym stosowaniu ) i znaczne zwiększenie wytrzymałości. Muszę przyznać, że forma AAKG jest bardzo smaczna w spożyciu :D. Jednak ze względu na sytuacje mojego budżetu na razie zostanę przy 3-4 kaps Argi Power przed treningiem.
...
Napisał(a)
oczywiscie kazdy wybiera to co mu pasuje i na co go stac
tym bardziej dzieki za pelna relacje !
tym bardziej dzieki za pelna relacje !
...
Napisał(a)
heh dokladnie mialem do samo ze miala pojsc polowa ale po pierwszym lyku poszlo 3/4
po tej dawce czulem pompe lekka dzisiaj po calym shocie duzo lepsza pompa i mniejsze zmecznie odczuwalne a ja nie jestem raczej na aakg jakos podatny ciezko pompuje sie u mnie miesnie:D moze to wynikac z wagi 103 kg ze 3/4 srdnio czylem .
smak ok przyjemny lepszy do extreme shota

smak ok przyjemny lepszy do extreme shota

...
Napisał(a)
widze ze od kiedy shoty pojawily sie w sprzedazy
coraz wiecej osob je testuje i z nich korzysta
dziekuje za kolejna relacje !
103 kg wagi
jesli tluszczu nie ma straszenie duzo - to zazdroszcze !
coraz wiecej osob je testuje i z nich korzysta
dziekuje za kolejna relacje !
103 kg wagi
jesli tluszczu nie ma straszenie duzo - to zazdroszcze !
...
Napisał(a)
Waga oczywiście także w pewnym stopniu wpływa na dawkę, co innego gdyby połówkę łyknął 70kg chłopak a co innego 100kg żywej wagi
.

...
Napisał(a)
heh 103 kg przy wzroscie 187cm ale nie sa to same miesnie niestety aczklowiek w ostatnim czasie 8 kg zjechalem i to w zasadzie z tluszczu i wody i mimo to 46 cm w kablu jest 

...
Napisał(a)
w takim razie pamietaj prosze ze jak mozmey pomoc - pomozemy w dziale 

...
Napisał(a)
no dzisiaj kolejny shot i jak to mawia pudzian : mowie od razu z gory - jest dobrze :D mniejsze zmeczenie oraz pompa jest ewidentna

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Chela Mag B6 Forte SHOT !!!
Następny temat