W ampułkach czy nie ampułkach, czy to jakaś różnica ? Gdybym pracował w firmie Olimp, to na pewno nie wypuszczałbym produktu, który tak naprawdę nie będzie na każdą kieszeń. Tak jak u konkurencji (TITAN MASS, OVER MASS) produkt zostanie szybciej wycofany niż wszedł na rynek... Kto to kupi ? Chyba „pakerzy”, którzy nie mają co robić z pieniędzmi...
...
Napisał(a)
Jest różnica, bo ampułki są właśnie dla osób lubiących wygodę i którzy mogą na tę wygodę sobie pozwolić. A tak btw, od kiedy martwisz się o sukces produktów Olimpa? Nie zresztą Ty jeden, jak zauważyłem...
Zmieniony przez - ADRIANUS88 w dniu 2010-07-03 18:26:42
Zmieniony przez - ADRIANUS88 w dniu 2010-07-03 18:26:42
...
Napisał(a)
czy w kapsach czy w prochu czy w ampulkach czy czopkach, nie interesuje mnie sposob podania tylko efekt dzialania 

Bardzo mały człowiek, może rzucać bardzo duży cień...
...
Napisał(a)
tusa85 dobrze, że nie pracujesz w Olimpie bo nie byłoby wtedy takich nowości 
Coca cola, Redbull i inne firmy popełniły straszne błędy wypuszczając swoje energetyki w shotach....
Olimp nie robi supli tylko dla ludzi z forum sfd.

Coca cola, Redbull i inne firmy popełniły straszne błędy wypuszczając swoje energetyki w shotach....
Olimp nie robi supli tylko dla ludzi z forum sfd.
...
Napisał(a)
"Jest różnica, bo ampułki są właśnie dla osób lubiących wygodę" ... Dla mnie wygodniejsze są kapsułki jakby co he "A tak btw, od kiedy martwisz się o sukces produktów Olimpa" ... A tak btw , jak idzie sprzedaż Reanimatora ? Pewno ludzie się o to zabijają :)
...
Napisał(a)
O Anticatabolanie nie wspominając ... Pewno schodzi jak świeże bułeczki ?
...
Napisał(a)
Tusa, jeśli uważasz, że kilka kapsów jest wygodniejsze od ampułki, to sam siebie oszukujesz. I dobrze to wiesz.
...
Napisał(a)
Szczerze wa... mnie wygoda, ma to działać i co najważniejsze być na każdą kieszeń...
...
Napisał(a)
No to nie kupisz shotów i po problemie. Ja też nie zamierzam ich włączać do stałej suplementacji, ale kilka w rezerwie będę miał - mogą się przydać w nagłej potrzebie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Chela Mag B6 Forte SHOT !!!
Następny temat