Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
49
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1132
MAM 25 LAT CWICZE JUZ SPORO(NAPEWNO NIE KILAKA MIESIECY) PRZECZYTAŁEM KILKANASCIE ARTYKUŁÓW ODNOSIE METKI I NADAL NIE WIEM CO ROBIC JESLI CHCE TYLKO WZIAC TAKA MAŁĄ DAWKĘ..... MAM KREATYNE, MEGAMASS 4000, I CHCIAŁEM DO TEGO DORZUCIC OKOŁO 30 METKI: 1 TYDZIEN PO 1; 2 TYDZIEN PO 2; 3 TYDZIEN PO 1; NPISZCIE CZY JEST WOGÓLE SENS.
Szacuny
17
Napisanych postów
954
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
13815
wg mnei nie ma co to wogule za cykl? niedlugo to beda cykle na 10metki ;-P hehehe a tak serio radzilbym 42 w systemie 1221 do tego sylimarol lub hepatil
Szacuny
0
Napisanych postów
114
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
5008
Martin nie chcialbym byc ****em ale ****a po jakiego*****a doradzasz w dziale doping jak gowno wiesz o koksach
takie osoby jak ty powinno sie banowac bo kuzwa nie wiem jak mozna doradzac nic sammemu nie wiedzac ani niczego nie biorąc
po za tym nie wiem co to za cykle po 30 i 40 tabletek takie cos to se mozna w dupe wsadzic
kupuj 100metki i bierz 23432 na nastepny dzien po cyklu clomid 10tabletek po jednej dziennie kreatyne mozesz wziasc na spadki
Szacuny
39
Napisanych postów
1631
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
24672
Witam.
Dokładnie 40 tbl. to sobie możesz wsadzić.Nic Ci to nie da.
Śmieszą mnie wypowiedzi typu: "A MÓJ KOLEGA PO 40 TBL. METY PRZYBRAŁ NA WADZE 6KG""Jak na poczatek najlepiej jest wziąść 40tbl." Dawką minimalną jest 15mg metandienonu na dzień w dawkch podzielonych po posiłku.Bierzesz co3-4H.Co Ci z tego że weźnisz w systemie 1-2-2-1
Jak nawet nie poczujesz efektu anabolicznego.
Po drugie zastanów się dlaczego akurat meta:Może dlatego że jest najtańsza.
Aż tak nisko cenisz swoje zdrowie ??