Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
1.Chciałby kupić sobie do domu ławkę,obciążenie z jakieś 80-90 kg,gryfy.pytanko,czy zmieszczę się do 1000 zł?wiem że najlepiej kupić obciążenie żeliwne ale mogę kupić bitumiczne jeżeli mój budżet jest zbyt mały.Jakbyście mogli podać linki do sklepu bo tam taki wybór i wydaje mi się że Wy się lepiej znacie;)
2.Ostatnio czytałem że bcaa występuje w kurczaku,orzechach prażonych czy jajkach,jem na codzień takie rzeczy i pytanie czy lepiej brać bcaa w kapsułkach czy wystarczy te z pożywienia?jak to się ma z przyswajalnością?co lepsze?
Szacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
Ławeczka regulowana ok 300 zł, stojaki ok 150, gryf to już musisz zam wybrac czy już kupujesz jakiś lepszy z zapasem np olimpijka czy normalny 28 mm. Bitumicznego nie kupuj nie załozysz dużo na gryf bo ono jest lekkie i dużo miejsca zajmuje.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
1
Napisanych postów
9
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
2557
ok.ławki regulowane widziałem w marbo - są ok,stojaki myślę że to też nie problem,sztanga to musi być olimpijska,obciążenie też dobiore,także nie pozostaje nic tylko zamówić.A jak jest z tym rabatem dla zarejestrowanych?jak go odebrać - o ile jest?