SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

2-gi cykl

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1847

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 180 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 3721
Witam
Jestem po cyklu TREC KREATYNA 400g+DEXTROZA 500g ,chcę teraz zrobić drugi cykl,myślałem nad tym,aby jeszcze raz zrobic z ta kreatyną tylko zamiast dextrozy cos innego i tu nie wiem co,co polecacie?
A może zrobic jakiś inny cykl?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1515 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 58084
Pokaz mi stacka który sie składa tylko z mono aakg i tauryny

z tej wypowiedzi jasno wynika ze chodziło ci o stack a nie o składniki stacka.

co do waszej kłótni zluzujcie pośladki i nie wypowiadajcie sie na łamach forum na temat waszych kłótni etc. na priva z tym

Członek <<< SHOTTAS Team >>>

Są Rozstępy, Są Postępy:)....

...
Napisał(a)
miętki JASZCZOMP
Ekspert
Szacuny 119 Napisanych postów 21724 Wiek 47 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 92660
jedzenie..trening..

reszta to uzupełniacze.
z
dr

"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 88 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 4995
Wydaje mi się że mógłbyś zrobić sobie przerwe od kreatyny taki okres jaki wcześniej trwał cykl. Jak wyżej napisał miętki najważniejsze odżywianie. Możesz spróbować aakg.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 180 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 3721
Okres od przyjęcia tamtej kreatyny jest juz wystarczający,abym mogł znowu zrobic cykl.
Co wy byście wzieli na drugi cykl?
Mi chodzi głownie o przybraniu na masie i nie mówcie ,że jeść bo ja to wiem;]
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1550 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 20747
może spróbuj jakiegoś stacka cell pump albo nitrobolon II, do tego dokup sobie mono lub jabłczan
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 631 Napisanych postów 41491 Wiek 44 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 246659
E tam za wczesnie na stacki wez mono+tauryne+aakg i bedzie miodzio
...
Napisał(a)
Początkujący
Warezz,zgadzam się z Tobą za wcześnie na stacki.
Jakiej firmy mono polecacie?
A te aakg jest naprawde takie dobre?jakie efekty mieliście po spożyciu tej odżywki?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 631 Napisanych postów 41491 Wiek 44 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 246659
Mono-olimp albo vitalmax
Mi aakg bardzo podchodzi. Super pompa na treningu. Polecam aakg mh z treca
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 7281 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 79786
za wczesnie na stacki ?
a to dlaczego?
w dodatku podales mu 3 sub. znajdujace sie nie mal w kazdym stacku
...
Napisał(a)
Ekspert
Pokaz mi stacka ktory sie sklada tylko z mono aakg i tauryny
Ja ******le kolejny raz cie prosze pomysl zanim dotkiesz klawiatury
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1515 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 58084
warezz kolega wyżej nie napisał składa sie tylko z 3 rzeczy tylko ze maja w sobie te produkty

pzdr.

Członek <<< SHOTTAS Team >>>

Są Rozstępy, Są Postępy:)....

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wyciagh ze szpinaku-w jakim suplemencie i czy skuteczny?

Następny temat

CO BYSCIE ZROBILI NA MOIM MIEJSCU ?

electro
Polecane artykuły