Szacuny
3430
Napisanych postów
9309
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
93111
No Edwards to kolejny zj**. Każdego najłatwiej nazwać rasistą i tyle.
Zmieniony przez - Jacob2904 w dniu 2020-09-21 18:20:32
1
Dawniej Agares25. Na forum od 2013. Twój lęk zniknie, jeśli jesteś w stanie zaakceptować największe cierpienie Nie jesteśmy niewolnikami losu, jesteśmy niewolnikami własnego umysłu. Godzina cierpienia zawiera w sobie więcej prawdy niż cały rok zadowolenia.
Szacuny
2576
Napisanych postów
23357
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
337410
Covington pięknie ogarnął Woodleya. Z chłodną głową, systematycznie rozbijał płaczka i w parterze również robił co chciał. Te kilka kopnięć na tułów skutkowało najwyraźniej kontuzją żeber Woodleya. Zastanawiam się, co może być powodem takiego spadku u Tyrona. Porażka z Usmanem tak na niego wpłynęła? Potem jeszcze przegrana z Burnsem i teraz kolejna z Covingtonem. Ciekawe czy się po tym pozbiera. A może stracił już motywację do walki? Jakiś czas temu dużo się mówiło o tym, że Woodley zajął się rapem, więc może zmieniły mu się priorytety.
Walka Cerrone vs Price byłaby świetna gdyby nie te paluchy w oczach. Price miał Cerrone na widelcu na początku walki i gdyby nie ten faul, to mógłby go skończyć. Z drugiej strony tez nie wiadomo, czy dałby radę skończyć szybko Donalda bo ten może i zbiera dużo na łeb, ale jest wytrzymały i ma wielkie serce do walki. Uwielbiam za to Kowboja, ale trzeba szczerze przyznać, że chyba powinien już odpuścić bo szkoda zdrowia. Stoczył wiele świetnych walk i uratował wiele walk zgłaszając się na zastępstwo za co zostanie zapamiętany.
Johnny Walker fartem wygrał walkę z Ryanem Spannem. Spann już go prawie miał. Walker musi jeszcze popracować, żeby nie dać się tak łatwo pakować w tarapaty. Jest w nim potencjał, ale musi nad sobą pracować.
Khamzat Chimaev kolejny raz zrobił na mnie wrażenie. Wiem, to dopiero trzecia walka i nie z rywalem z czołówki, ale Gerald Meerschaert to doświadczony zawodnik a Chimaev nie dał mu nawet szansy na cokolwiek. Jest nieobliczalny zarówno w parterze jak i w stójce. Czekam na kolejną walkę, jeśli będzie to pojedynek z Demianem Maia, to będzie to już poważny sprawdzian dla parteru Khamzata. Kto wie, może rośnie nowa gwiazda MMA.
Szacuny
142
Napisanych postów
900
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
10690
Lubię w miarę Leona ale nie widzę powodu by nazwać Colby'ego rasistą. Wyzywa nie czarnych, a ludzi którzy wspierają BLM mniej lub bardziej ekstremalnymi metodami, tyle.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2690
Napisanych postów
9027
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
221773
Darksheep
Puar
Ja akurat Werduma w tym popieram. Colby obrażał całą Brazylię i się doigrał
Jakby tłum mi krzyczał że zginę tylko dlatego że walczę z ich rodakiem to też bym ich wyzwał od brudnych zwierząt.
Tylko że ten hvjek obraża każdego , stara się pozować "na Conora" a Conor jest przynajmniej zabawny , a ten "pręt" jest po prostu "żałosny" niestety trollowac trzeba umiec
Btw Chaela pod tym względem uwielbiam
Zmieniony przez - bane158 w dniu 2020-09-21 22:26:50
Szacuny
142
Napisanych postów
900
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
10690
No trolluje na tyle skutecznie że część świata go nie cierpi a część lubi. Plus tę grę medialną prowadzi bardzo spójnie i konsekwentnie. A co do tego co jest zabawne no to są różne poczucia humoru, mnie np bawi. Wiadomo, że aktorzy bo w niektórych wywiadach/nagraniach spoza kulis wydaje się spoko, ale tak to jest że w UFC trzeba sobie wyrobić nazwisko. A ten brazylijski tłum zwyzywał, jak już wspomniałem, bo krzyczeli mu że zginie, tylko dlatego że walczył z ich rodakiem. Przed tą walką nie był aż tak kontrowersyjny i zresztą nie od tego to zależało bo tak czy inaczej tłum w Brazylii to bydło, widać to w wielu innych przypadkach.