WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

19 września - Colby Covington vs Tyron Woodley

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6982

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5245 Napisanych postów 17642 Wiek 47 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 163184
Kolejny d****

"rasistowskiemu"

"CHO NO TU" - Seba

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5245 Napisanych postów 17642 Wiek 47 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 163184
Jestem czrny i nie wiem co powiedziec- bede plakal "rAsIZm"
1

"CHO NO TU" - Seba

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3430 Napisanych postów 9309 Wiek 6 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 93111
No Edwards to kolejny zj**. Każdego najłatwiej nazwać rasistą i tyle.

Zmieniony przez - Jacob2904 w dniu 2020-09-21 18:20:32
1

Dawniej Agares25. Na forum od 2013.
Twój lęk zniknie, jeśli jesteś w stanie zaakceptować największe cierpienie
Nie jesteśmy niewolnikami losu, jesteśmy niewolnikami własnego umysłu.
Godzina cierpienia zawiera w sobie więcej prawdy niż cały rok zadowolenia.

...
Napisał(a)
Yoshi87 FIGHT24.PL
Ekspert
Szacuny 2576 Napisanych postów 23357 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 337410
Covington pięknie ogarnął Woodleya. Z chłodną głową, systematycznie rozbijał płaczka i w parterze również robił co chciał. Te kilka kopnięć na tułów skutkowało najwyraźniej kontuzją żeber Woodleya. Zastanawiam się, co może być powodem takiego spadku u Tyrona. Porażka z Usmanem tak na niego wpłynęła? Potem jeszcze przegrana z Burnsem i teraz kolejna z Covingtonem. Ciekawe czy się po tym pozbiera. A może stracił już motywację do walki? Jakiś czas temu dużo się mówiło o tym, że Woodley zajął się rapem, więc może zmieniły mu się priorytety.

Walka Cerrone vs Price byłaby świetna gdyby nie te paluchy w oczach. Price miał Cerrone na widelcu na początku walki i gdyby nie ten faul, to mógłby go skończyć. Z drugiej strony tez nie wiadomo, czy dałby radę skończyć szybko Donalda bo ten może i zbiera dużo na łeb, ale jest wytrzymały i ma wielkie serce do walki. Uwielbiam za to Kowboja, ale trzeba szczerze przyznać, że chyba powinien już odpuścić bo szkoda zdrowia. Stoczył wiele świetnych walk i uratował wiele walk zgłaszając się na zastępstwo za co zostanie zapamiętany.

Johnny Walker fartem wygrał walkę z Ryanem Spannem. Spann już go prawie miał. Walker musi jeszcze popracować, żeby nie dać się tak łatwo pakować w tarapaty. Jest w nim potencjał, ale musi nad sobą pracować.

Khamzat Chimaev kolejny raz zrobił na mnie wrażenie. Wiem, to dopiero trzecia walka i nie z rywalem z czołówki, ale Gerald Meerschaert to doświadczony zawodnik a Chimaev nie dał mu nawet szansy na cokolwiek. Jest nieobliczalny zarówno w parterze jak i w stójce. Czekam na kolejną walkę, jeśli będzie to pojedynek z Demianem Maia, to będzie to już poważny sprawdzian dla parteru Khamzata. Kto wie, może rośnie nowa gwiazda MMA.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1938 Napisanych postów 17102 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 90281
Oby to była walka w parterze ^

"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 142 Napisanych postów 900 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 10690
Puar
Ja akurat Werduma w tym popieram. Colby obrażał całą Brazylię i się doigrał

Jakby tłum mi krzyczał że zginę tylko dlatego że walczę z ich rodakiem to też bym ich wyzwał od brudnych zwierząt.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Lubię w miarę Leona ale nie widzę powodu by nazwać Colby'ego rasistą. Wyzywa nie czarnych, a ludzi którzy wspierają BLM mniej lub bardziej ekstremalnymi metodami, tyle.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2690 Napisanych postów 9027 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 221773
Darksheep
Puar
Ja akurat Werduma w tym popieram. Colby obrażał całą Brazylię i się doigrał

Jakby tłum mi krzyczał że zginę tylko dlatego że walczę z ich rodakiem to też bym ich wyzwał od brudnych zwierząt.

Tylko że ten hvjek obraża każdego , stara się pozować "na Conora" a Conor jest przynajmniej zabawny , a ten "pręt" jest po prostu "żałosny" niestety trollowac trzeba umiec
Btw Chaela pod tym względem uwielbiam

Zmieniony przez - bane158 w dniu 2020-09-21 22:26:50
...
Napisał(a)
Ekspert
No trolluje na tyle skutecznie że część świata go nie cierpi a część lubi. Plus tę grę medialną prowadzi bardzo spójnie i konsekwentnie. A co do tego co jest zabawne no to są różne poczucia humoru, mnie np bawi. Wiadomo, że aktorzy bo w niektórych wywiadach/nagraniach spoza kulis wydaje się spoko, ale tak to jest że w UFC trzeba sobie wyrobić nazwisko. A ten brazylijski tłum zwyzywał, jak już wspomniałem, bo krzyczeli mu że zginie, tylko dlatego że walczył z ich rodakiem. Przed tą walką nie był aż tak kontrowersyjny i zresztą nie od tego to zależało bo tak czy inaczej tłum w Brazylii to bydło, widać to w wielu innych przypadkach.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2690 Napisanych postów 9027 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 221773
Krzyczeli do niego tylko dlatego że jest Hvjkiem, jakoś ten "Brazylijski tłum "innych zawodników spoza Brazylii nie obrażał wcześniej

Zmieniony przez - bane158 w dniu 2020-09-21 23:18:10
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Rozciąganie

Następny temat

10 października - UFC Fight Night 179: Moraes vs. Sandhagen

electro
Polecane artykuły