Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jakiego efektu moge sie spodziewac (mam 8 wiader Mega Massa po 3 kg).Czy efekt bedzie silniejszy niz np.100 tab. metki ??
Dziekuję.
Pozdrawiam
Podpis
Pozdrawiam.
TEXT TYGODNIA:
"Mam pytanie czy grozi wylew oka czy cos takiego jak jest sie na cyklu metanabolu bo kumpel gadał że ponoć jego koledze z siłki sie to przytrafiło jak cisł se na ławce.
ja nie wiem ale ten kolega lubi czesto opowiedać bajki a wiec wole spytć."
Szacuny
1
Napisanych postów
993
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
6011
To, ze post napisany przezemnie trafil do Szatni wynika z faktu iz dzisiaj dolaczylem do klubu SFD i byl to post traktowany jako powitalny,wiec prosilbym o troche wyrozumialosci dla osob nowo wstepujacych.
A wogole o co ci chodzi czlowieku ? Czy zadaje sie tu po to pytania zeby robic sobie z kogos jaja ? Wybacz ,nie wypelnilem profilu,ale tak sie sklada ze nie jestem kolejnym gowniarzem, ktorego mozna tylko o******lic i odwiesc od przygody z koksem.Dziekuje , przepraszam i zycze przyrostow.
Pozdrowienia.
Podpis
Pozdrawiam.
TEXT TYGODNIA:
"Mam pytanie czy grozi wylew oka czy cos takiego jak jest sie na cyklu metanabolu bo kumpel gadał że ponoć jego koledze z siłki sie to przytrafiło jak cisł se na ławce.
Szacuny
65
Napisanych postów
17868
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
102745
Souldrinker ja cie przeciez nie O>P>I>E>R>D>O>L>I>L>E>M tylko ostatnio na forum jest sporo dziwnych osobnikow i wsrod nowych to teraz cięzko rozroznic kto naprawde przyszedl cos sie dowiedziec lub podzielic wiedza a kto sobie jaj a robi.
Cykl jest ok ale pytam po cholere ci tyle tego mega masa ??
Za ta kase lepiej kupic bialko i inne dobre do cyklu spuplementy a mega massa zostawic np 1 gora dwa wiadra!!!
Szacuny
1
Napisanych postów
993
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
6011
To ze posiadam 8 wiader nie znaczy ze wszystko od razu spozytkuje.Termin waznosci jest aktualny jeszcze przez 3 lata :)
Dzieki
Podpis
Pozdrawiam.
TEXT TYGODNIA:
Szacuny
1
Napisanych postów
520
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
1075
Hej.
Co do testo, to efekt oczywiście będzie o wiele silniejszy niż po Metanabolu, tylko pamiętaj o Clomidzie i HCG, żeby po skończonym cyklu szybko się odblokować nie tracąc przy tym zbytniej ilości masy. Po skończonym cyklu zmniejsz trening na mniej intensywniejszy i zarzuć jeszcze Kreatynę.
Co do samego testo, polecam Winstrol w tab. lub decę.
Pozdrawiam Mikołaj
Spayky
Zmieniony przez - Spayky w dniu 2001-08-30 16:19:52