Witam serdecznie
Otoz zmienilam jakies 2 lata temu prace - na siedzaca. No i nawet nie zauwazylam (a wlasciwie nie chcialam zauwazyc) jak przybylo mi 12kg
Nidgy nie mialam problemow z waga, nigdy nie stosowalam zadnych diet. Wiec teraz jest mi dosac ciezko wziasc sie za siebie. Nie mam problemow z ograniczeniem sie z jedzeniem ale z ruchem juz gorzej. Pracuje do 17:30, w domu jestem ok 19 i zazwyczaj tak padnieta ze marze tylko o prysznicu i lozku. Od 2 tyg zaczelam chodzic na basen 2 razy w tyg. Ale wydaje mi sie ze to nie wystarczy...
A BARDZO chce wrocic do mojej bylej figury.
Wiec jesli ktos moglby mi poradzic co do diety, cwiczen etc. bedze strasznie wdzieczna.
Pozdrawiam
Waga: 66
Wzrost: 173
Obwód klatki: nie wiem
Obwód ramienia: nie wiem
Obwód talii: nie wiem
Obwód uda: nie wiem
Obwód łydki: nie wiem
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 19
Aktywność w ciągu dnia: praca siedzaca
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: 2 x tyg basen, 3 x tyg steper (45min)
Odżywianie: Wczesniej - wlasciwie wszystko. Teraz glownie warzywa i owoce, produkty odtluszczone i light
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: zdrowa
Preferowane formy aktywności fizycznej: wieczorem, godzina
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak
Stosowane wcześniej diety: brak
Otoz zmienilam jakies 2 lata temu prace - na siedzaca. No i nawet nie zauwazylam (a wlasciwie nie chcialam zauwazyc) jak przybylo mi 12kg

Nidgy nie mialam problemow z waga, nigdy nie stosowalam zadnych diet. Wiec teraz jest mi dosac ciezko wziasc sie za siebie. Nie mam problemow z ograniczeniem sie z jedzeniem ale z ruchem juz gorzej. Pracuje do 17:30, w domu jestem ok 19 i zazwyczaj tak padnieta ze marze tylko o prysznicu i lozku. Od 2 tyg zaczelam chodzic na basen 2 razy w tyg. Ale wydaje mi sie ze to nie wystarczy...
A BARDZO chce wrocic do mojej bylej figury.
Wiec jesli ktos moglby mi poradzic co do diety, cwiczen etc. bedze strasznie wdzieczna.
Pozdrawiam
Waga: 66
Wzrost: 173
Obwód klatki: nie wiem
Obwód ramienia: nie wiem
Obwód talii: nie wiem
Obwód uda: nie wiem
Obwód łydki: nie wiem
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 19
Aktywność w ciągu dnia: praca siedzaca
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: 2 x tyg basen, 3 x tyg steper (45min)
Odżywianie: Wczesniej - wlasciwie wszystko. Teraz glownie warzywa i owoce, produkty odtluszczone i light
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: zdrowa
Preferowane formy aktywności fizycznej: wieczorem, godzina
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak
Stosowane wcześniej diety: brak