Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

~!~Świerzak nie cham~I założy SPAM~!~

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 180869

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 90607
ostatnio sie na******lam co noc bo mnie wkorwiaja bramkarze chodza korwa napiete cioty a jak bitka to znikaja i glupi polak sie pierze
solowek nie ma mialem raz ale to byl strzal z na***anym angolem

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 90607
u mnie jest tak w srodku moge polamac kazdego bo niema kamer ale na zewnatrz nie mozna nikogo dotknac nawet zeby cie od korwa sadzil kamery

pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1072 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 13853
napiete cioty

duzo takich...

EMA

Codziennie patrzysz w lustro i myślisz sobie ;moje łapy są za małe, muszę być większy, muszę poszerzyć plecy...Nie stoisz i nie czekasz, aż wszystko zmieni się samo. Ruszasz dupę i robisz coś w tym celu.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 123 Napisanych postów 20544 Wiek 42 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 125840
u mnie byl taki autralijczyk, chodzil napiety ale jak sie prali przy barze i barman mu pokazywal zeby przybiegl to ten qrwa leb w druga strone i w przeciwnym kierunku szedl, ze niby nic nie widzial cep

DreamChaser

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 10951 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 73516
b-50 uważaj zebyś sie nie nacioł
to mnie włąsnie wkurva bo jakiś czas temu chciałem sklepać bramkarza , i sadze ze dłabym rade ale mnie znajomi złapali i dobrze bo jakbym mu wy***ał to zaraz by sie kilku zbiegło i by mnie tak obili ze tragedia
są normalne chłopaki ale są picze że smiech a kozaczą bo na sali jest ich z 15 wrrrrrrrrrr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 123 Napisanych postów 20544 Wiek 42 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 125840
u mnie w srodku kaery, na schodach kamery, na zewnatrz kamery - qrwa big brother i nie mozna nikogo klepnac , no chyba ze typ sam sie machnie to wtedy ...

DreamChaser

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
teraz stoje u siebie w miescinie znam duzo ludzi wieksi goscie nie szaleja na szczescie a bramkarze odemnie to juz widzialeml nieraz pod stolem siedzieli ale maja licencje i hooj

pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
bili morda nie szklanka czasem w******l dobrze robi

pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
bili masz racje,
ze mna tez robi taki jeden - wyzszy ode mnie ale jakies 70kg wagi a lazi po sali jakby qrwa colemana na sniadanie zeżarł

beke mam z nigo straszna

DreamChaser

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 15305 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 117659
ta chyba ci posle brylke wegla-ja ******le

Wracam :D

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

poziom testosteronu

Następny temat

CYKL DECA

Spalanie
Polecane artykuły