Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

~!~Świerzak nie cham~I założy SPAM~!~

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 180937

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 123 Napisanych postów 20544 Wiek 42 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 125840
ichui ze marnuje, wazne ze sie dobrze czuje

bombowiec priomke masz domowke ?

ja marnuje sok , a Ty masz cinkie girki

chyba bedzie BAN

DreamChaser

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 90607
w 8 tyg lekko je przemodeluje
i dal bys w koncu fote po tym pol roku czy cos cie skopalo czy nic

Zmieniony przez - B-50 w dniu 2008-02-11 00:21:52

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 123 Napisanych postów 20544 Wiek 42 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 125840
primka homebrew ?

nic mnie nie skopalo

cos tam lepiej jest ale dobrze bedzie za kilka cykli , wiec teraz na razie zastosuje opcje jonnego.
dawac foty a ja dam na dniach

Zmieniony przez - jordanwlkp w dniu 2008-02-11 00:22:45

DreamChaser

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 90607
nie

pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
aha

zglosze sie do Ciebie po rozpiske kolejnego cykliku
pomozesz?

Zmieniony przez - jordanwlkp w dniu 2008-02-11 00:24:16

DreamChaser

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
wczoraj stoje na bramie zaczlei sie typy lac wpadam rozdzielam jeden *** spasiony ze 120kg a drugi maly pakistan go na***uje zlapalem pakola za gardlo i wolam reszte przez radio a tu radio zonk nie dziala maly mi sie wyrwal i dalje grubego leje podbieglem za***alem grubemu padl i zajkebalem malemu padl wy***alem z klubu a goscie mi mowia ze ten maly to boucer ****e mial dobra nad lukiem

pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
to nie znasz ludzi z ktorymi stoisz na bramie?

ja ostatnio wlecialem na piwo do clubu gdzie stoje przewaznie . ale bylem jako cywil
stoje z bramkarzem gadamy i nagle przy barze napjerdalanka., kolesie sie turlaja po podlodze. to lece tam , bramkarza na sluzbie za mna rozdzielam kolesi a jeden wyskakuje czy chce z nim wyjsc (bylem ubrany w normalne ciuchy) , a ja ze jestem bramkarzem tutaj , ale jak chce to mozemy wyjsc . koles cos boburczal ale jego koles zaczal uspakajac i tlumaczyc mu ze nie moze ze mna wyjsc
dalej ta historia miala inny final ale nie moge jej przedstawic bo jak moja pani wejdzie i przeczyta to bedzie dym
moge powiedziec ze to byl brat mojej "kolezanki" angielki

DreamChaser

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
tobie juz nic nie pomoze musisz sylikony zaebac albo syntol to ci doradze jak cos

pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
po cywilu byl polowe nie znam tych pajacow duzy klub nowy juz nie robie w slamsach

pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
z syntholem juz masz doswiadczenie co?

w lapach sam olej a tu bedzie pisal ze gena ma dobrego

DreamChaser

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

poziom testosteronu

Następny temat

CYKL DECA

Spalanie
Polecane artykuły