Witam,
Jak w temacie,
Nowe ubrania styl sportowy (ceny niskie ponieważ niektóre są bez metek i mogą być zabrudzone chudzi to głównie o białe t-shirty bo są białe,zabrudzenie powstało w skutek zwykłego kurzu,ja tego nie chcę prać bo wtedy będą wyglądać rzeczy jak używane,fotki dołączam pod opisem kw według poczty polskiej.
1.EVERLAST - POLO XXL 25ZŁ
2. I 3. NIKE - MANCHASTER UNITED 25ZŁ
4.UMBRO - ENGLAND 25ZŁ
5.LONSDALE - KO 30ZŁ
więcej nie mogę dodać nie wiem czemu,na @ mogę wysłać,allegro mam same pozytywy,przy jednej rzeczy trzeba doliczyć prowizję z allegro przy kilku biorę na siebie to,
mam jeszcze REEBOK - SPODNIE DRESOWE 4XL I 5XL 50ZŁ
LONSDALE - T-SHIRT 25ZŁ
LONSDALE - BOKSERKI CZARNE NA GUZIKI 15zł przy co najmniej dwóch sztukach 12,50 M,L
jak coś jeszcze znajdę to będę pisał,
przy kilku rzeczach negocjacje cen (nie dotyczy to bokserek),
Zapraszam i Pozdrawiam.

Jak w temacie,
Nowe ubrania styl sportowy (ceny niskie ponieważ niektóre są bez metek i mogą być zabrudzone chudzi to głównie o białe t-shirty bo są białe,zabrudzenie powstało w skutek zwykłego kurzu,ja tego nie chcę prać bo wtedy będą wyglądać rzeczy jak używane,fotki dołączam pod opisem kw według poczty polskiej.
1.EVERLAST - POLO XXL 25ZŁ
2. I 3. NIKE - MANCHASTER UNITED 25ZŁ
4.UMBRO - ENGLAND 25ZŁ
5.LONSDALE - KO 30ZŁ
więcej nie mogę dodać nie wiem czemu,na @ mogę wysłać,allegro mam same pozytywy,przy jednej rzeczy trzeba doliczyć prowizję z allegro przy kilku biorę na siebie to,
mam jeszcze REEBOK - SPODNIE DRESOWE 4XL I 5XL 50ZŁ
LONSDALE - T-SHIRT 25ZŁ
LONSDALE - BOKSERKI CZARNE NA GUZIKI 15zł przy co najmniej dwóch sztukach 12,50 M,L
jak coś jeszcze znajdę to będę pisał,
przy kilku rzeczach negocjacje cen (nie dotyczy to bokserek),
Zapraszam i Pozdrawiam.