Nice foty...
...
Napisał(a)
masz soga
ale kask to moglbys zakladac

Moderator:
-Sporty Extremalne-
-Rowery-
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
A ja sobie wczoraj skakałem i muszę amorka naprawić, bo mam luzy w goleniach. Przegiąłem z prędkością i wylądowałem jakieś półtora metra za zjazdem z hopki na przednie koło
może za tydzień sobie jakieś fotki zrobię ale nie z takimi trikami jak wy bo nie mam kasku

może za tydzień sobie jakieś fotki zrobię ale nie z takimi trikami jak wy bo nie mam kasku

...
Napisał(a)
podbnie jak toxyn tylko ze ja Przegiąłem z prędkością i wylądowałem jakieś półtora metra za zjazdem z hopki na przednie czooło.. i mam szwy na wargach
...
Napisał(a)
ja po tym skoku skakałem już tylko na takiej większej bo na tej małej już się bałem
a zawsze myślałem że to dużych hopek należy się bać

...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Nabuhomodo za***iste rzeczy robisz na tym rowerze ! Normalnie jak z motorami
SOG !
A jak sie nazywa taki trick: skaczesz, w powietrzu zsiadasz z roweru i chwytasz sie tylniego koła (albo siodełka - nie pamiętam) i prostujesz sie na maxa, nastepnie przyciagasz rower do siebie wsiadasz na niego i lądujesz ? Tzn motorem takie cos w TV widziałem, ale nie wiem czy na rowerze to realne...

A jak sie nazywa taki trick: skaczesz, w powietrzu zsiadasz z roweru i chwytasz sie tylniego koła (albo siodełka - nie pamiętam) i prostujesz sie na maxa, nastepnie przyciagasz rower do siebie wsiadasz na niego i lądujesz ? Tzn motorem takie cos w TV widziałem, ale nie wiem czy na rowerze to realne...

Co ?
...
Napisał(a)
To superman seta grab siem nazywa i da się zrobić, wkońcu wszystko jest dla ludzi...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!