...
Ekspert
Szacuny
1717
Napisanych postów
27216
Wiek
29 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
516400
j**ane awokado było na zewnątrz miękkie, myślałem, że już dojrzało, a jest twarde. Włożyć do lodówki żeby dojrzało? chociaż w zimnym miejscu spowalnia ten proces.
...
Ekspert
Szacuny
1158
Napisanych postów
95001
Wiek
34 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
375707
Dziwne to się wyda, ale weź banana, jabło i awokado zawiń w papier i zostaw na noc. Tak na poważnie.
...
Ekspert
Szacuny
1717
Napisanych postów
27216
Wiek
29 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
516400
No wiem, robiłem tak właśnie i wydawało się miękkie. Chodzi mi czy się nie zepsuję jak jest już przekrojone.
...
Ekspert
Szacuny
1158
Napisanych postów
95001
Wiek
34 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
375707
Awokado dojrzewa pod wpływem etylenu, a etylen wytwarzają banany, jabłka, pomidory
...
Ekspert
Szacuny
1158
Napisanych postów
95001
Wiek
34 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
375707
poprzebijaj widelcem i daj na noc
...
Ekspert
Szacuny
1717
Napisanych postów
27216
Wiek
29 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
516400
Spoko. Jak tam wielkanoc?